Sytilbehør

Vi har her på siden samlet alt det, du kan få brug for i sytilbehør til dit næste kreative syprojekt, hvad end du syer på symaskine eller i hånden. Vores sortiment af sytilbehør består blandt andet af sytråd og synåle samt målebånd, fingerbøl, sikkerhedsnåle og elastikker.

Find netop det sytilbehør, du mangler hos os 

Syr du som regel på symaskine? Eller syr du primært i hånden? Uanset hvad du foretrækker, og hvilke projekter du har i tankerne, har vi samlet alt det tilbehør, du har brug for til at nå i mål med dine kreative projekter. Du har muligheden for at blandt andet finde: 

  • Sytråd 

  • Synåle 

  • Målebånd 

  • Elastikker 

  • Bændler

 

På føtex.dk går du bestemt ikke ned på godt tilbehør til dine syprojekter samt akutte sybehov. Hvad end det er en knap, som er røget af skjorten, et hul i bukserne, som skal lappes, eller aflagt tøj, som du kan give en makeover, har vi sikkert det rette sytilbehør til situationen og projektet. 

Hvilket sytilbehør har du brug for?  

Det kan være forskelligt fra person til person eller husstand til husstand, hvilke syredskaber og tilbehør, der er behov for at have i hjemmet. For nogle er de helt basale remedier nok til at kunne klare de akutte syopgaver, mens andre dyrker det som en hobby og begiver sig ud i større syprojekter.  

I alle tilfælde er der som minimum brug for nål og tråd. Men også her kan der være en betydelig forskel på, hvilke og hvor mange du har brug for. Du kan få synåle i mange forskellige størrelser, former og tykkelser. Og den rette variant kan have afgørende betydning for resultatet. Brug som udgangspunkt tynde nåle til tyndere stof og tykke nåle til tykkere stof, men vurdér også om universalnåle eller en anden nåletype er passende til den type stof, du syr i, dærligt når du syr på maskine.

Dit valg af sytilbehør afhænger mest af alt af dine personlige præferencer og dit syprojekt. Med et par gode synåle, sytråd i neutrale farver og holdbar kvalitet, en nyttig stofsaks og et målebånd i sykassen, kan du klare mere eller mindre de fleste udfordringer og projekter.