Flystrømper

Flystrømper, eller rejsestrømper, er et godt valg til din næste lange rejse. Uanset om du skal på en lang flyve- eller køretur, kan støttestrømperne hjælpe med at mindske hævelser og væske i benene. Find dine støttestrømper i udvalget nedenfor og oplev en bedre komfort på rejsen.

Flystrømper er din næste rejsepartner

Når du forbereder dig på en lang flyrejse eller køretur, er komfort og velvære vigtigt. Flystrømper, også kendt som støttestrømper eller rejsestrømper, er designet til at forbedre din rejseoplevelse. De kan nemlig hjælpe med at holde gang i benene og reducere hævelser og ubehag.

Når du skal vælge rejsestrømper, er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse. Rejsestrømperne sidder stramt, men det skal også føles behageligt for dine fødder og ben. Hvis flystrømperne er for store, sidder de mere løst og vil ikke have samme effekt og støtte.

Hvorfor skal du bruge støttestrømper?

Hvis du sidder meget ned på en lang køretur, flyrejse eller arbejdsdag, kan du opleve, at du får væske i benene. Det kan give ubehag og hævede ben. Derfor er støttestrømper ideelle til dig, da de strammer mod huden og musklerne for at mindske generne.

Sundhed.dk anbefaler, at du bruger rejsestrømper på bl.a. flyveture, der varer mere end fire timer. Støttestrømperne er nemme at have med i tasken, så du kan skifte strømper, inden rejsen begynder. Brug rejsestrømperne på din lange rejse og oplev fordelene:

  • Holder gang i blodcirkulationen: Designet til at holde gang i blodgennemstrømningen, hvilket er vigtigt på lange rejser.
  • Kan reducere hævelse og træthed: Kan hjælpe med at mindske hævelse og følelsen af trætte ben.
  • Komfortabelt design: Fremstillet i materialer, der føles behagelige mod huden og tilpasser sig dine bevægelser.


Udover at bruge flystrømper på din rejse, bør du også bevæge dig under flyve- eller køreturen. Når du sidder ned, kan du vippe med fødderne, og du kan gå en tur i midtergangen på flyet. Husk også at drikke rigeligt med væske under turen.

Find dine flystrømper på føtex.dk

Vores udvalg af flystrømper kombinerer funktionalitet med komfort. Udover flystrømper tilbyder vi også et bredt udvalg af rejsetilbehør, der gør din rejse endnu bedre. Fra komfortable nakkepuder til børn til praktiske toilettasker, har vi alt, hvad du behøver for at rejse med stil og komfort.