Gnocchi med oksekød og grøntsager
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 45 min.
Ingredienser:
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 300 g tomatpassata
- 500 g hakket oksekød
- 500 g gnocchi
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 2 spsk olivenolie
- ½ tsk salt & peber
Fremgangsmåde:
Skær løg, gulerødder og squash i fine tern.
Steg løget i en gryde med olie ved middel varme, indtil de er gyldne og bløde.
Tilsæt gulerødder, squash, salt og evt. lidt chiliflager, steg i ca. 3 minutter.
Tilsæt hakket oksekød og lad stege indtil det har en let brun skorpe.
Tilsæt tomatpassata og 1,5 dl vand.
Lad simre i mindst 20 minutter ved lav varme.
Kog gnocchi efter anvisning på pakken, og vend dem herefter i sovsen.
Servér evt. med et stykke groft brød og en grøn salat.
Tip: Erstat hakket oksekød med hakket kyllingekød eller plantefars.