Græskarsuppe
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 1 hokkaido græskar
- 200 g revet gulerødder
- 1 dl cremefine
- 1 usprøjtet citron
- 100 g græskarkerner
- 1 pk. serranoskinke
Vi tror, at du har:
- 2 spsk olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 løg
- 2 hønsebouillonterninger
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær løg og hvidløg groft.
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i tern.
Steg løg, hvidløg, gulerødder og græskar i olie i 3-4 min.
Tilsæt bouillonterninger og dæk grøntsagerne med vand. Bring i kog og lad simre i 20-25 min.
Steg serranoskinke og rist græskarkerner imens. Knæk serranoskinken ud i små stykker.
Blend suppen og tilsæt madlavningsfløde.
Smag til med salt, peber og citronsaft og varm suppen igennem.
Servér med serranoskine og græskarkerner.
Velbekomme!
Tip: Servér evt. med en klat creme fraiche og et stykke brød ved siden af.