1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Græskarsuppe

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser:

  • 1 hokkaido græskar
  • 200 g revet gulerødder
  • 1 dl cremefine
  • 1 usprøjtet citron
  •  100 g græskarkerner
  • 1 pk. serranoskinke

 

Vi tror, at du har:

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg
  • 2 hønsebouillonterninger
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær løg og hvidløg groft.

Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i tern.

Steg løg, hvidløg, gulerødder og græskar i olie i 3-4 min.

Tilsæt bouillonterninger og dæk grøntsagerne med vand. Bring i kog og lad simre i 20-25 min.

Steg serranoskinke og rist græskarkerner imens. Knæk serranoskinken ud i små stykker.

Blend suppen og tilsæt madlavningsfløde.

Smag til med salt, peber og citronsaft og varm suppen igennem.

Servér med serranoskine og græskarkerner.

Velbekomme!

Tip: Servér evt. med en klat creme fraiche og et stykke brød ved siden af.