1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Hokkaidosuppe

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 30 min. 

Ingredienser:

  • 1 stk hokkaidogræskar
  • 2 gulerødder
  • 1 dl madlavningsfløde 4%
  • 1 usprøjtet citron
  • 100 g græskarkerner
  • 1 pk. serranoskinke

 

Vi tror, at du har:

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 2 spsk olie

Fremgangsmåde:

Skær løg og hvidløg groft.
Skyl græskarret, halver det og fjern kernerne. Skær det i tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.
Steg løg, hvidløg, gulerødder og græskar i olie i 3-4 minutter.
Tilsæt bouillonterninger og dæk grøntsagerne med vand.
Bring i kog og lad simre i 20-25 minutter.
Steg serranoskinke og rist græskarkerner imens.
Blend suppen, tilsæt madlavningsfløde og justér konsistensen
med suppevand. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér med græskarkerner og serranoskinke.

Tip: Servér evt. med en skefuld creme fraiche 9% og brød.