Plantetilbehør

Hjælp dine indendørs- og udendørsplanter godt på vej med smart og praktisk plantetilbehør. Her på siden har vi samlet et bredt udvalg af diverse tilbehør til pryd- og nytteplanter, heriblandt vækstlys, spirebakker og -potter, frostbeskyttelse til planter samt jordforbedring og plantemuld. Gå på opdagelse i udvalget herunder.

Giv dine planter de bedste betingelser med plantetilbehør

Nogle gange kræver det lidt ekstra midler for at holde sin have og planter flotte og sunde. Har dine planter brug for en hjælpende hånd til at vokse sig store og flotte fra små spirer af, eller savner de en smule næring? Hos os finder du sikkert lige det, du og dine planter har brug for blandt vores brede sortiment af plantetilbehør. Vi har både: 

  • Frostbeskyttelse til planter 

  • Græskanter 

  • Jordforbedring og plantemuld 

  • Spirebakker- og potter 

  • Vækstlys og minivæksthuse 

Hver enkelt underkategori blandt vores plantetilbehør giver dig mulighed for at passe på din planter bedst muligt. Til de helt små spirer og delikate planter med særlige behov vil du sikkert få glæde af henholdsvis en spirebakke- eller potte samt de lidt større minivæksthuse til at skabe et optimalt vækstklima for blandt andet nytteplanter.

Find vigtig næring til dine planter i vores plante tilbehør

Dine planter forbruger næring fra jorden, når de skal vokse. Derfor opstår der et behov for at tilsætte ny næring til jorden. Med jordforbedring og plantemuld sørger du for, at dine planter altid har de optimale jord- og næringsforhold. I udvalget har vi både top- og bunddække, som alt fra altankassen til krukken eller potten på terrassen og blomsterbedet i haven kan få glæde af.

Se vores store udvalg af plantetilbehør på føtex.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af plantetilbehør og find de lækreste produkter til dine indendørs- og udendørsplanter i dag. Se for eksempel vores smarte græskanter, som er en simpel løsning til at hjælpe dig med at hæmme din græsplæne. Med disse plastikkanter kan du afskærme græsset fra resten af haven, og sikre at det ikke breder sig helt uhæmmet og unødvendigt.