Højtryksrensere og tilbehør

Højtryksrenser til udendørs møbler, drivhus, murværk og fliser. Brug højtryksrenseren, hvor du ønsker at gøre rent i dybden. Den bedste højtryksrenser til dig, er den der dækker dine behov. Vælg mellem forskellige bar, vægt og funktioner.

Brug den bedste højtryksrenser

Jo flere bar jo kraftigere stråle – vælg din højtryksrenser efter, hvad du ønsker at bruge den til. Vask bilen, drivhuset eller havemøblerne, eller spul fliser og murværk med højt tryk. Højtryksrensere er uundværlige i enhver husstand med udendørsarealer. 
 

Tre gode grunde til at bruge en højtryksrenser:

  • Nem rengøring uden brug af børster
  • Du kan bruge den til alt udendørs
  • Transportabel og fleksibel i brug

I stedet for at skrubbe og børste kan du klare rengøringen udendørs med en højtryksrenser. Brug den overalt til fliser, murværk, bilen, havemøblerne og alt ind i mellem. Den er nem at flytte rundt på med integrerede hjul og med fleksibel slange. 
 

Hvad skal du kigge efter, når du vælger højtryksrenser?

De tre primære ting, du skal kigge efter i dit valg af højtryksrenser, er antal bar, vægten og hvilke funktioner, den har. 

  • Bar – trykket på vandet i en højtryksrenser måles i bar. Trykket er højere jo større antal bar maskinen har. Den bedste højtryksrenser til bilvask, havemøbler og lignende er en renser med et lavt antal bar på f.eks. 110 bar. Mens flisevask og rens af murværk kræver højere barantal. 
  • Vægt – med en lav vægt på under 5 kg er en højtryksrenser nem at tage med rundt på udendørsarealerne. Har du mulighed for at flytte de objekter, der skal rengøres hen til højtryksrenseren, kan du vælge en kraftigere maskine med en højere vægt. 
  • Funktioner – mulighed for børstetilkobling til brug ved bilpleje eller integreret rengøringsmiddeltank kan være relevant for dig, der ønsker en højtryksrenser til et specifikt formål. Jo færre funktioner, du behøver, jo billigere er højtryksrenseren. Vælg en højtryksrenser, der passer til dit behov. 

Få gjort effektivt rent på ingen tid med en højtryksrenser. Find den i det store udvalg her på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til højtryksrensere