Håndvaskarmatur til dit badeværelse

Uanset om du er i gang med den helt store renovering, eller blot overvejer at skifte armaturet på badeværelset ud, så er der masser af inspiration at hente på føtex.dk. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af kvalitetsarmaturer fra anerkendte brands som GROHE og Oras. 

Håndvaskarmaturer til enhver smag

Her på siden finder du alle vores håndvaskarmaturer. Vælg imellem massevis af forskellige designs, former og funktioner, og find det armatur, der matcher dig bedst.
 

Køb et armatur på føtex.dk

  • Stort udvalg fra store brands
  • Høj kvalitetsstandard
  • Nem installering
     

Skal du ud og købe ny vandhane, så er det ikke umiddelbart så nemt et valg – for selvom de alle sammen har samme formål, så er der stor forskel på både funktioner, design og priser. På føtex.dk tilbyder vi et stort og bredt udvalg af forskellige typer håndvaskarmaturer, så du kan spore dig ind på, hvad du har brug for. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på at modtage en vare af høj kvalitet, som holder sig flot og funktionsdygtig i mange år. Derudover er mange af vores modeller nemme at installere, og du behøver derfor ikke nødvendigvis hyre en professionel til opgaven.
 

Vælg det rette armatur

Der er flere ting du bør tage med i dine overvejelser, inden du klikker et nyt håndvaskarmatur hjem. Er du mest til blankt krom, børstet krom eller rustfrit stål? Og skal det være berøringsfrit eller med en eller to greb? Derudover er der sikkert en stil du er mere til end andre, hvad end det er et rundt design med bløde former, et kantet og strømlinet design, eller et design med høj tud, der giver dig mere arbejdsplads under vandhanen. Husk, det også er afgørende for valget, hvilken vask, armaturet skal passe til – der skal gerne være plads til at vaske hænder under armaturet, uden at vasken kommer i vejen eller at vandet sprøjter ud over vasken. Vælger du et berøringsfrit armatur, begrænses vandmængden, da vandet kun løber, når sensoren registrerer bevægelse under armaturet.
 

Køb på føtex.dk i dag

føtex.dk har alt det, du skal bruge til dit nye badeværelse. Se f.eks. også vores badeværelsesmøbler, hvor du stilfuldt kan indrette dit bademiljø med flotte løsninger. Hos os får du altid en varekvalitet, der er helt i top, og vores store udvalg gør det muligt at sætte et helt personligt præg på stilen. Vi tilbyder ubegrænset returret på vores varer, og dermed har du god tid til at beslutte, om du har truffet det rette valg. Bestil i dag!