Toiletsæder

Mangler du et nyt toiletbræt til badeværelset? Så er der ingen grund til bekymring. På føtex.dk har vi et stort udvalg af toiletsæder fra førende brands som Gustavsberg og Pressalit.

Køb nyt toiletbræt på føtex.dk

Dyk ned i vores udvalg og opdag de mange gode bud på stilfulde toiletsæder. Former og materialer varierer, og det samme gør priserne. Det er derfor i høj grad muligt at finde et toiletsæde efter din smag.
 

Tre gode grunde til at vælge et toiletsæde fra føtex.dk:

  • Stort udvalg fra anerkendte brands
  • Gode priser uanset præferencer
  • Høj kvalitet og masser af service
     

Der er flere gode grunde til at købe dit toiletbræt her hos os. Først og fremmest får du en masse forskellige slags at vælge mellem, og kan derfor virkelig personliggøre stilen. Et toiletsæde er måske umiddelbart en mindre detalje på badeværelset, men der kan faktisk være ret stor forskel på modellerne. Her på siden varierer priserne desuden gevaldigt, og alt efter hvilke funktioner der følger med sædet, så er det muligt for enhver at finde et sæde. Hvad end du vælger, garanterer vi en høj kvalitet på alle vores varer. Vi fører nemlig kun de brands og produkter vi mener, lever op til vores høje krav og standarder.
 

Find det rette toiletsæde

Når man har et stort udvalg at vælge mellem, kan det godt blive en smule forvirrende. Hvis du er i tvivl om, hvilket sæde, der bedst matcher dine behov og din stil, så får du her lidt tips. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du finder et toiletbræt, der passer til selve toilettet. Pressalit er en af de producenter, der laver toiletsæder, der passer til alle toiletmærker. Der findes både toiletsæder i plastic, porcelæn og træ, og her er der altså også et valg at træffe. Porcelæn er flot, langtidsholdbart og nem at rengøre, og derfor vælger mange denne løsning. Men du kan også få et sæde i f.eks. mørkt kirsebærtræ eller sort porcelæn. Herefter skal du beslutte, om du vil have soft close-funktion, lift-off og quick-release. Soft close sørger for, at toiletbrættet lukker langsom og lydløst i, og lift-off/quick-release gør det hurtigt og nemt at klikke sædet af i forhold til rengøring og evt. udskiftning.
 

Køb et nyt bræt til dit toilet i dag

Nogle gange skal der ikke så meget til, før noget kan se helt nyt ud. Måske behøver du ikke udskifte hele dit toilet, men kan nøjes med at udskifte toiletbrættet? I hvert fald har du rig mulighed for at finde et toiletsæde her på siden. Husk, at vi altid tilbyder fri fragt ved køb for mere end 1000,-, hurtig levering og 30 dages returret. Bestil allerede i dag!