Toiletter

Toilettet er et af de vigtigste elementer på badeværelset. Her finder du brands som Gustavsberg, Duravit og Ifö. Se vores aktuelle udvalg her og bestil dit nye toilet i dag.

Gulvstående og væghængte toiletter

På føtex.dk er vores sortiment af toiletter utrolig bredt. Du finder derfor både gulvstående og væghængte toiletter i mange flotte designs

Her på siden kan du vælge mellem et hav af toiletter fra mange forskellige brands. Det er altså i høj grad muligt at finde lige netop det toilet, du føler vil passe til både dit behov og din stil på badeværelset. Toiletterne kommer i forskellige former, hvor nogen er runde i designet og andre er mere firkantede. Ved gulvtoiletter er der samtidig forskel på, om låsen er skjult eller ej, og valget er helt op til dig. Uanset hvilket toilet du synes passer bedst ind på netop dit badeværelse, så kan du være sikker på en høj kvalitetsstandard.
 

Guide til valg af toilet

Med så mange muligheder at vælge mellem, kan det godt være svært at spore sig ind på ét produkt. Men du kan nemt og hurtigt begrænse din søgning, hvis du først og fremmest finder ud af, hvad dine behov på badeværelset er. Der skelnes typisk mellem et gulvstående og et væghængt toilet, og der er fordele og ulemper ved begge dele.

Et gulvstående toilet er et toilet, som vi kender det. Det fylder mere i rummet end et væghængt, men til gengæld er det en del nemmere at reparere, hvis noget går i stykker. Fordelen ved et væghængt er til gengæld, at det fylder mindre, er flottere og mere enkelt at se på, og er nemmere at rengøre, da du kan komme hele vejen rundt om toilettet. Derimod er installationen lidt mere besværlig og også lidt dyrere. I dag foretrækker rigtig mange et væghængt toilet pga. designet.
 

Køb dit nye toilet i dag

Har du efter flere overvejelser endelig besluttet dig for, hvilket toilet der skal pryde dit badeværelse? Så er der ingen grund til at vente – køb dit nye toilet i dag.