Indisk boller i karry
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 25 min.
Ingredienser:
- 400 g hakket kyllingekød
- 2 spsk friskrevet ingefær
- 1 liter Karoline Pikant Karrysuppe
- 300 g bulgur
- 1 potte persille
Vi tror, at du har:
- 1 æg
- 3 spsk havregryn
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
Fremgangsmåde:
Kom kødet i en skål, og rør det sammen med salt.
Tilsæt havregryn og æg til skålen.
Pil og pres hvidløget med en hvidløgspresser.
Skræl ingefæren med en teske og riv den på et rivejern.
Tilsæt hvidløg, ingefær, og peber til farsen.
Rør farsen godt, og lad den derefter hvile i køleskabet i 10 min.
Kog imens bulgur efter anvisning på pakken.
Form kødbollerne, så de er lige store – ca. på størrelse med en 5-krone.
Kog vand i en gryde, tilsæt kødbollerne og lad dem simre i 7-8 min., til de flyder op til overfladen.
Varm karrysuppen op, tilsæt bollerne til saucen og lad retten simre i 2 min.
Servér retten med bulgur og friskhakket persille.
Tip: Servér retten med naanbrød og frisk koriander.