Japanske kålpandekager
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 500 g hvidkål
- 1 bundt forårsløg
- 2 gulerødder
- 6 æg
- 2 spsk sesamfrø
- Stærk chilisauce
Vi tror, at du har:
- 4 dl hvedemel
- 2 dl vand
- Salt og peber
- Neutral olie
- Mayonnaise
Fremgangsmåde:
Snit hvidkål fint og riv gulerødderne groft. Skær forårsløg i fine skiver. Gem den grønne del til topping.
Pisk æggene sammen med hvedemel og vand til en tyk pandekagedej. Smag dejen til med salt og peber. Brug gerne rigeligt salt, da grøntsagerne trækker meget af smagen.
Vend derefter kål, gulerødder og forårsløg i dejen.
Opvarm en pande med neutral olie og steg pandekagerne én ad gangen i 2-3 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde.
Top til sidst din pandekage med mayonnaise, chilisauce, forårsløg og sesamfrø.
Velbekomme!