Halloween kostumer til børn

På føtex.dk finder du et stort udvalg af både sjove og uhyggelige kostumer til halloween til børn. Hvad vil du være til halloween? Ond heks, den søde djævel, spøgelse, skræmmende skelet, alien eller farlig zombie?

Halloween kostumer til børn – det er sjovt at være lidt uhyggelig!

Det bliver koldere udenfor, bladene rasler af træerne og flere mørke timer nærmer sig - heldigvis betyder det, at Halloween nærmer sig, og hvem elsker ikke lidt hyggelig uhygge? Især i børnehøjde kan Halloween bringe en masse sjov med sig, og ingen Halloween uden et uhyggeligt eller sejt kostume til børn. Flere institutioner og foreninger er begyndt at holde Halloween fester, eller måske dit barn er inviteret til en tema fødselsdag? I så fald finder I det helt rigtige uhyggelige kostume til dit barn her på siden. Ved du allerede nu, at dit barn skal til fastelavnsfest næste år, kan I med fordel også genbruge Halloween kostumet til det formål.

Uhyggelig udklædning til de mindste 

Udvalget af halloween kostumer til børn på føtex.dk passer til alle, og der er masser at vælge mellem. Vil dit barn gerne være heks, djævel, spøgelse, skelet, vampyr eller zombie? I vores sortiment finder du Halloween udklædning til børn i størrelserne 80, 92, 104, 116, 128, 140 og 164. Leder du efter et kostume til større børn eller voksne, kan du finde vores udvalg her,

For at gøre udklædningen endnu mere uhyggelig kan I forsøge jer med halloween ansigtsmaling eller lave andre effekter lige efter barnets fantasi, der ofte vil være med til at sætte prikken over i'et på udklædningen.

Mange forbinder allehelgensaften med gys, gru og uhygge. I vores udvalg finder du derfor farlige hekse, ulækre zombier, skræmmende skeletter og andre uhyggelige kostumer. Nogle børn syntes det er sjovt, andre syntes måske de er liiidt for uhyggelige. Er sidstnævnte situation tilfældet hjemme hos jer, kan I sagtens finde et kostume til dagen alligevel, da man sagtens kan klædes ud som superhelt, prinsesse eller et sjovt dyr. I finder vores almindelige udklædning til børn her

Køb Halloween udklædning til børn her

Når du sammen med dit barn skal finde årets halloween tøj, er det selvfølgelig ikke meningen, at det skal være alt for uhyggeligt – tilpas gerne kostumet til barnets alder, så der er balance mellem sjov og uhygge.

Når I har fundet det helt rette Halloween kostume til jeres barn, kan I nemt bestille det her online og få hurtig levering. Skulle udklædningen ikke passe eller falde i barnets smag alligevel, kan I nemt bytte det i jeres lokale føtex butik.