Konfirmation er uden tvivl et af årets bedste og mest ventede fester. Dagen er dog også forbundet med en hel del stressende festplanlægning, herunder det svære valg af menu, vin og den helt rigtige gave til konfirmanden. Lad ikke stress og jag forpurre glæden og begejstringen ved den store dag – på føtex.dk har vi nemlig alt, du skal bruge. Du kan bestille alt fra gaven til den lækreste 3-retters menu og tilhørende vin her på siden allerede i dag. Det er både hurtigt og nemt!

Find konfirmationsgaven til hende og ham

Ingen konfirmation uden gaver. Det kan i sig selv være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige gave til konfirmanden og konfirmandinden – så vi har her gjort det nemt for dig med et væld af gode gaveforslag. Find her gaven, der uden tvivl vil falde i god jord hos ham eller hende. Der er forskellige prisklasser at vælge imellem, så der er noget for ethvert gavebudget og enhver pengepung. Se det hele i udvalget her, hvor også konfirmanden eller konfirmandinden selv kan hente inspiration til ønskesedlen.

Maden til den store dag

Det er sin sag at skulle kreere en tre-retters menu til mange gæster, skulle i kirke og styre festlighederne og samtidig have overskuddet i behold. Du kan derfor med stor fordel bestille en menu ud-af-huset fra føtex.dk, så du i stedet kan bruge tiden på at nyde festen og gæsterne. Vælg imellem forskellige selskabsmenuer – eller hvad med en lækker, stor buffet? En buffet er et oplagt valg, hvis I ikke har tilstrækkeligt med tjenerpersonale. På føtex.dk anbefaler vi vores lækre 3-retters menu, der er særdeles velegnet til konfirmation.

Vin til menuen

Uden mad – og især drikke – dur helten ikke. Det gælder naturligvis vinen, der unægtelig hører sig til en festmenu og til den særlige og festlige anledning. På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags vine til alle retterne; Chardonnay til forretten, Merlot til hovedretten – og måske en dessertvin til den søde afslutning? Vælg imellem forskellige typer, druesorter, vinområder og prisklasser i udvalget her, og bestil vinene hjem i dag. Se også vores store udvalg af gode vintilbud, hvor der er mange penge at spare.

 

Bliv klar til konfirmationen på føtex.dk

Undgå stress når du planlægger den store fest, og få klaret alt fra den rette konfirmationsgave, den lækreste menu og de bedste vine her på føtex.dk. Du kan bestille det hele online – nemt, hurtigt og enkelt. På føtex.dk er du altid sikret et tårnhøjt serviceniveau, fordi vores kunder altid er i centrum.