Fejr konfirmation med føtex

Konfirmation er uden tvivl et af årets største og mest ventede fester. Vi står  klar til at hjælpe dig med inspiration til både menu, vin og gaven til konfirmanden. Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere.

Find konfirmationsgaven til hende og ham

Det kan i sig selv være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige gave til konfirmanden og konfirmandinden – så vi har her gjort det nemt for dig med et væld af gode gaveforslag.

Se det hele i udvalget her, hvor også konfirmanden eller konfirmandinden selv kan hente inspiration til ønskesedlen.

Lad føtex ud af huset stå for maden!

Du kan bestille en menu hos føtex ud af huset her til den store dag, så du i stedet kan bruge tiden på at nyde festen og gæsterne. Vælg imellem forskellige selskabsmenuer – eller hvad med en lækker, stor buffet?  

Vin til menuen

Uden mad – og især drikke – dur helten ikke. På føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags vine til alle retterne. Vælg imellem forskellige typer, druesorter, vinområder og prisklasser i udvalget her, og bestil vinene hjem i dag. 

Bliv klar til konfirmationen på føtex.dk

Undgå stress når du planlægger den store fest, og få klaret alt fra den rette konfirmationsgave, den lækreste menu og de bedste vine her på føtex.dk. Du kan bestille det hele online – nemt, hurtigt og enkelt. På føtex.dk er du altid sikret et tårnhøjt serviceniveau, fordi vores kunder altid er i centrum.