Kartoffel- og salsicciapizza
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 2 færdige pizzadeje
- 650 g kartofler
- 200 g salsiccia pølse
- 1 frisk mozzarellakugle
- 75 g babyspinat
Vi tror, at du har:
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 200 grader og læg bagepapir på to bageplader.
Rul pizzadejene ud på bagepapiret.
Hæld vandet fra mozzarellakuglerne.
Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver, hiv mozzarellakuglen i små stykker og fjern skindet fra pølserne.
Fordel fyldet på pizzabundene: Først babyspinat og mozzarella, dernæst kartoffelskiver og til sidst salsiccia-stykker.
Bag pizzaen i ca. 10-12 min. i ovnen.
Top med peber og evt. lidt salt (OBS: pølserne er salte).
Velbekomme!
Tip: Du kan også bruge revet mozzarella eller en anden fast ost.