Bagepensler

Brug bagepensler til at pensle bagværk med æg eller vand og få en smuk gylden afbagning – eller brug dem til at pensle olie eller smeltet smør i ovnfaste fade eller bageforme. Står du og mangler dette alsidige værktøj i dit køkken, er det oplagt at benytte dig af udvalget her på siden. Her finder du flere forskellige modeller, der er praktiske og nemme at bruge.

Udforsk mulighederne med bagepensler 

Er du en habil bager, der ofte står for hjemmebag til morgenmaden, eftermiddagskaffen eller dessert? Så ved du sikkert allerede, at en bagepensel er næsten uundværlig i mange situationer. Denne type pensel er nemlig designet til at gøre det meget nemmere for dig, når du skal pensle diverse bagværker. Men det er ikke kun bagning, hvor du kan få glæde af en bagepensel. Blandt andet kan du: 

  • Pensle bagværk med æg for at få en gylden og lækker afbagning på blandt andet brød og boller.

  • Pensle olie eller smeltet smør i bageforme for at undgå, at dejen brænder sig fast under bagningen. 

  • Pensle et jævnt lag marinade eller barbecue sauce på kød og grøntsager til grill.

Der er altså tale om et køkkenredskab, der kan bruges på flere forskellige måder. Dermed er der god grund til at sørge for, at du har en bagepensel blandt dit private udvalg af bageudstyr. Ved samme lejlighed kan du passende overveje, om du gerne vil have to pensler – en til madlavning og en til bagning.

Find alt til bagning på føtex.dk 

Bageredskaber findes i et hav af varianter, og alle har det til fælles, at de er udviklet til at gøre din tid i køkkenet endnu bedre. Blandt andet kan et piskeris gøre en verden til forskel, når du skal blande dejen til pandekagerne sammen uden klumper eller piske fløden til flødeskum.

Uanset hvilken type redskab, du er på udkig efter, kan du finde god inspiration blandt udvalget på føtex.dk. Fra målebægre, så du kan følge opskriften til punkt og prikke, til dejskrabere, så du kan få al dejen fra skålen og ned i bageformen. Du kan finde det hele her – og så kan det hurtigt blive endnu sjovere og nemmere at fremtrylle lækkerier derhjemme.