Karafler & kander

Servër læskende drikke i en fin karaffel eller kande, og gør hverdagen en smule mere luksuriøs. Opbevar en vandkaraffel i køleskabslågen, så har du altid iskoldt vand lige ved hånden, eller hæld kaffen i en termokande og hold den varm i længere tid. Se vores udvalg af elegante kander og karafler herunder og vælg mellem flere flotte designs.

Find en fin karaffel eller kande på føtex.dk

Skal du have gæster? Eller skal du forkæle dig selv lidt ekstra med noget godt at drikke? Så kan det give god mening at hive en karaffel eller kande frem. En smart termokande lader dig lave mere end blot en enkelt kop kaffe, så du for eksempel slipper for at gå tilbage til kaffemaskinen igen og igen. Arbejder du hjemmefra og ved, at du kommer til at drikke mange glas vand, giver det også god mening at tage en vandkaraffel eller en kande vand med dig hen til din arbejdsplads.

Servér kolde drikkevarer i en fin vandkaraffel

På føtex.dk finder du et godt udvalg af både karafler og kander. Det betyder naturligvis, at du kan finde løsninger til kolde væsker samt varme drikke. Og alt efter hvad humøret er til, er det oplagt at have løsninger til begge dele klar derhjemme. Samtidig er beholdere til kold væske som vand eller juice en god investering af andre årsager. Du kan eksempelvis have vand stående i en vandkaraffel i køleskabsdøren, så du altid kan få iskoldt vand. Føler du ikke, at vandet i din vandhane er særlig køligt, er dette især en smart løsning.

Servér varme drikke i en smart termokande

Skal der te eller kaffe på bordet i forbindelse med lidt kage? Så er det oplagt at opbevare kaffen i en smart termokande, så kan væsken nemlig holde sig varm mens I spiser kage og sludrer. Her på føtex.dk finder du også et spændende udvalg af kopper og krus i alverdens design og størrelser, så hvorfor ikke vælge et par kopper, der passer i farven til din kande?

Fyld din termokande eller vandkaraffel op med forfriskende drikkevarer, og skænk op i fine drikkeglas fra føtex.dk. På den måde er der ingen, der behøver at føle sig tørstige, de kan nemlig nemt selv hælde lidt mere op i glasset.