Fuldautomatisk espressomaskine

En fuldautomatisk espressomaskine er til dig, der nyder forskellige variationer af lækker friskmalet kaffe, hvor maskinen er indstillet til at lave din foretrukne kaffe hvad end det er en aromatisk americano, en lille espresso eller cremet cappuccino - nemt! Se vores udvalg her.

Sådan fungerer en fuldautomatisk espressomaskine

En fuldautomatisk espressomaskine er kaffemaskinen til dig, der elsker at nyde nymalede bønner og gerne lader dig forkæle af alt fra en kulsort americano over en fløjelsblød macchiato på en ganske almindelig hverdagsmorgen. Den fuldautomatiske espressomaskine gør hele arbejdet for dig. Den har en bønnebeholder og maler bønnerne, når du laver kaffen. Derudover steamer den mælken. Du kan indstille den fuldautomatiske espressomaskine til dine specifikke behov - lige fra malingen af bønnerne til indstillingen af kaffestyrken, samt hvor meget vand der skal løbe igennem, når du brygger et espressoshot. 

Den fuld automatiske kaffemaskine gør altså hele arbejdet for dig - og så er den nem at rengøre. Flere af delene kan typisk gå i opvaskemaskinen. Det er dog en god idé altid at tjekke med den enkelte espressomaskine, inden du fylder opvaskeren.