Espressomaskiner

Er du vild med en dejlig stærk espresso? Så tjek vores udvalg lige herunder. Vi har nemlig et bredt udvalg af espressomaskiner, så du kan nyde din espresso lige præcis som du vil have den. 

Vælg den rigtige espressomaskine

Er du i tvivl om hvilken espressomaskine du skal vælge? Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige model, så du kan få den perfekte espresso med crema.

Espressomaskine – bliv din egen barista

Danskerne er et af de folkefærd, som drikker allermest kaffe. Med et gennemsnit på fire daglige kopper er det ikke svært at gætte, hvorfor vores espressomaskiner er gået hen og blevet populære og virkelige sællerter. Hvis du, som mange andre, ikke kan forestille dig en dag uden at nyde en eller flere skønne espresso’er eller lækre cappuccino’er, så skulle du måske overveje at investere i en af vores fantastiske espressomaskiner. Vi har udelukkende kendte kvalitet-brands stående på hylderne, så du er altid garanteret et topprodukt.

Tre gode grunde til at vælge en espressomaskine:

  • Findes i flere udgaver, design og størrelser
  • De fleste maskiner er forhåndsindstillet til at brygge den perfekte espresso og med et indstilleligt betjeningspanel, hvor du kan være med til at skabe dine egne, personlige kaffedrikke
  • Sig farvel til dyre caféregninger – og goddag til hjemmebrygget kaffe
     

Hvad skal jeg vælge?

Der er ingen tvivl om, at der er mange fordele ved at eje sin egen espressomaskine. Det er dog en ikke helt ringe investering, og det handler derfor om at vælge præcis dén maskine, som passer til dig. Da der findes et væld af modeller, kan det virke nærmest uoverskueligt at skulle finde frem til den helt rigtige. Det er dog ikke umuligt, men forudsætter, at du afdækker dit behov og de ønsker og krav, som du måtte have til din nye espressomaskine.

  • Funktioner: Ønsker du en manuel, semi-automatisk eller fuldautomatisk maskine? Skal du selv kunne justere f.eks. vandmængden og/eller programmere vandhårdheden, tilpasse kaffemængden efter kopstørrelse og/eller indstille kaffestyrken? Du kan tjekke den enkelte maskines funktioner under ”beskrivelse” og ”specifikationer”.
  • Udformning og design: Smag og behag er som bekendt forskellig. Der findes heldigvis mange forskellige maskiner, og uanset dine præferencer skal du nok finde frem til en løsning, der tilgodeser disse.
     

Sådan fungerer en fuldautomatisk epsressomaskine

En fuldautomatisk espressomaskine er kaffemaskinen til dig, der elsker at nyde nymalede bønner og gerne lader dig forkæle af alt fra en kulsort americano over en fløjelsblød macchiato på en ganske almindelig hverddagsmorgen. Den fuldautomatiske espressomaskine gør hele arbejdet for dig. Den har en bønnebeholder og maler bønnerne, når du laver kaffen. Derudover steamer den mælken. Du kan indstille den fuldautomatiske espressomaskine til dine specifikke behov - lige fra malingen af bønnerne til indstillingen af kaffestyrken, samt hvor meget vand der skal løbe igennem, når du brygger et espressoshot. 

Den fuld automatiske kaffemaskine gør altså hele arbejdet for dig - og så er den nem at rengøre. Flere af delene kan typisk gå i opvaskemaskinen. Det er dog en god idé altid at tjekke med den enkelte espressomaskine, inden du fylder opvaskeren. 

Sådan fungerer barista espressomaskinen

En samiautomatiskespressomaskine er den, som du måske kender som barista-maskinen. Her skal du selv male bønnerne, for derefter at stampe den malede kaffe. Når espressoen brygges, skal du desuden holde øje med gennmløbstiden for at få det helt perfekte espressoshot. Denne type espressomaskine har typisk en seperat steamer, hvor du på ægte baristavis, skal skumme og opvarme mælken. Den semiautomatiske espressomaskine kræver en lille smule mere rengøring end den fuldautomatiske espressomaskine - men resultatet bliver tilgengæld ualmindeligt lækkert.

Køb din nye espressomaskine på føtex.dk

Vi gør et stort arbejde ud af at udvidde og opdatere vores faste sortiment med det allernyeste. Du er derfor garanteret topprodukter fra førende brands, som f.eks. DeLonghi og Melitta.

Har du tjekket vores aktuelle udvalg og fundet frem til den espressomaskine, som du fremover skal bruge til at fremtrylle fantastiske smagsoplevelser til dig selv, familie og venner? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på føtex.dk. Er du blandt kaffeentusiasterne, der ikke ønsker at gå ned på kaffeudstyr, kan du med fordel tage et kig forbi vores skønne kaffemaskiner til filterkaffe. Skal filterkaffen være ekstra lækker og frisk, kan du med fordel selv malle dine bønner. Se udvalget af kaffekværne her

Husk, at du har 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.
 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om espressomaskiner