Kaffemaskiner

Hos føtex mener vi, at det er vigtigt at have en god kaffemaskine, der nemt og hurtigt producerer en god og varm kop kaffe. Se vores udvalg og bestil en kaffemaskine, der brygger en kop kaffe lige efter din smag.

Vælg den rigtige kaffemaskine

Er du i tvivl om hvilken kaffemaskine du skal vælge? Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige model, så du kan få den perfekte start på morgnen.

Kaffemaskiner - Find et bredt sortiment her på føtex.dk 

En god kaffemaskine er et must i ethvert køkken, og derfor har vi hos føtex.dk udvalgt et bredt sortiment af de bedste kaffemaskiner på markedet, så du kan brygge den perfekte kop kaffe – uanset om du blot brygger kaffe til dig selv en hverdagsmorgen, eller du inviterer hele familien på kaffe og kage i weekenden. 

En kaffemaskine er ikke bare en kaffemaskine, og det er vigtigt, at du vælger en kaffemaskine, der passer til dine behov for at kunne brygge en god kop kaffe. En Moccamaster kaffemaskine er det ypperste inden for kaffemaskiner, men rækker budgettet kun til mindre, kan mange standard kaffemaskiner gøre jobbet lige så godt, og det er dermed først og fremmest med at gøre op med dig selv, hvad du ønsker, at din kaffemaskine skal kunne.

Kaffemaskiner med kværn og kaffemaskiner med kort bryggetid

Kaffemaskiner fås i mange forskellige modeller i forskellige prisklasser på føtex.dk, og du kan eksempelvis forkæle familien med en kaffemaskine med kværn, så du kan male dine kaffebønner selv og herefter brygge kaffe på friskmalede bønner, der nu engang har den lækreste, mest intense smag. Du finder vores udvalg af hele kaffebønner her. Vil du ikke kværne dine bønner selv, og er du mere til en ganske almindelig kaffemaskine uden for mange ekstrafunktioner, har du naturligvis også mulighed for at finde sådan en i vores sortiment, hvor vi ligeledes har mange velsmagende typer af formalet kaffe, der kan brygges på maskinerne inden for få minutter.

Uanset om du oftest brygger kaffe til én eller kaffe til mange, har vi en kaffemaskine, der passer til dit behov, og vores kaffemaskiner har typisk standardfunktioner som:

  • Autosluk efter 40 minutter
  • Kort bryggetid på maks. 10 minutter for 10 kopper – og ofte kortere 
  • Drypstopfunktion
     

Køber du en Moccamaster kaffemaskine, får du eksempelvis en kaffemaskine, der brygger 10 kopper kaffe på 6-8 minutter, og afhængigt af hvilken model du vælger, kan du faktisk få en Moccamaster kaffemaskine med dobbelt brygning, så du på blot 10 minutter kan brygge helt op til 20 kopper kaffe. Så kan du have kaffe klar til mange gæster på nul komma fem. 

Køb din næste kaffemaskine online på føtex.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kaffemaskiner og find din favorit. Når du har fundet den kaffemaskine, der passer bedst til din husstands behov, kan du bestille den hjem her fra føtex.dk. Så pakker vi din bestilling og sender den afsted – enten til din hjemmeadresse eller til en føtex, Bilka eller Netto nær dig, hvor du efterfølgende kan afhente bestillingen, når det passer ind i din hverdag. Det er således meget fleksibelt at købe en kaffemaskine på føtex.dk, så find din næste kaffemaskine her og bestil den hjem med få klik. Så kan du snart nyde en god og friskbrygget kop kaffe direkte fra kanden.   

Kværn din egen kaffe på en kaffekværn, og fuldend den dampende varme kop kaffe med mælk fra en mælkeskummer
 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til kaffemaskiner