Airfryer tilbehør

Bruger du din airfryer til meget af madlavningen, vil du også elske at bruge airfryer tilbehør. Grillriste, pizzapander, bageskåle og silikoneforme til airfryer – ja, der er masser af tilbehør at vælge imellem. Rul ned her på føtex.dk, og gør madlavningen nemmere, sjovere og mere spændende med tilbehør til airfryers. 

Tilbehør til airfryers 

Rundt om på mange køkkenborde står der airfryers. Maskinen er populær, fordi den giver dig lækre og smagfulde retter uden, at du behøver at bruge meget olie og fedtstof til maden. Vil du gerne lave forskellige retter i din airfryer, kan du gøre det med forskelligt slags tilbehør. 

Blandt andet kan du købe følgende tilbehør til en airfryer: 

  • Silikoneforme: I silikoneforme til en airfryer kan du nærmest lave alt muligt mad. Kødretter, grøntsager og hjemmebag. 

  • Bageriste: På en bagerist kan du lave forskellige retter. Især er det oplagt at bruge risten, når du vil lave boller, brød og andet bagværk. 

  • Bageskåle: I en bageskål kan du bage lækkert bagværk, som eksempelvis hæver i højden. Store, høje brød og andet hjemmebag er oplagt. 

  • Pizzapander: Lav dine egne pizzaer på en pizzapande. Fordi mange pizzapander til airfryers ofte er et par centimeter høje, er deep pan pizzaer oplagte at lave heri. 

Silikoneforme til en airfryer 

Silikoneforme er nærmest et must-have til airfryeren. Har du sådan en form til køkkenapparatet, kan du lave meget forskelligt slags mad. Tilbered eksempelvis kød, grøntsager og hjemmelavet bagværk som brød og kager. 

En silikoneform til airfryeren har mange fordele. Blandt andet kan formen genbruges og er nem at vaske op i hånden eller i opvaskemaskinen. Silikoneformens høje kant holder maden på plads samtidig med, at formens bløde materiale gør det nemt for dig at klappe formen sammen, når den skal tilbage i køkkenskabet efter brug. 

Køb tilbehør til airfryers på føtex.dk 

I sortimentet her er der et stort udvalg af forskellige airfryers og ikke mindst airfryer tilbehør. Det bliver dermed nemt at finde noget nyt tilbehør, hvis maskinen skal opgraderes, så du kan lave andre og flere spændende retter. Vil du eksempelvis gerne lave pizzaer i airfryeren, kan du gøre det på en bagerist eller i en pizzaskål. Og er det kødretter, grøntsager eller bagværk, som du vil tilberede i maskinen, gør du det nemt i silikoneforme til en airfryer. Se hele udvalget af airfryer tilbehør her på siden.