Mikrobølgeovne

I en travl hverdag kan en mikrobølgeovn i køkkenet være din bedste ven. Den kan både bruges til at lave en portion havregrød til ungerne eller til at varme aftenens rester. Se udvalget herunder og find din nye mikroovn i dag.

Mikrobølgeovn – din bedste ven i køkkenet

Om det er køkkenet i studielejligheden eller i dit nybyggede drømmehjem, så er mikrobølgeovnen efterhånden lige så uundværlig som både køleskab og komfur. Her kan du nemt og hurtigt få en gang mad. Her på føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige modeller i alle prisklasser. Vi har mikroovne fra mærker som Køkkenchef, Severin og Salling.
 

Hvad kan man lave i en mikroovn?

Det er ikke kun popcorn, du kan lave i din mikrobølgeovn. Du kan varme de fleste ting op, men faktisk findes der også andre ting, du kan lave i mikroovnen, som du måske ikke havde overvejet:

  • Røræg
  • Kage i en kop
  • Ris
  • Grød


Du kan med fordel også finde en kogebog, der har opskrifter til mikrobølgeovnen. På den måde kan du få meget mere ud af din mikroovn og blive klogere på, hvad du egentlig kan bruge den til, når du har den derhjemme.

 

Tre grunde til at vælge en mikrobølgeovn

Måske leder du efter et nemt og hurtigt måltid? Eller har du brug for at varme frikadellerne fra i går? Så er en mikroovn det rette valg. Her er tre gode grunde til at have en mikroovn i dit køkken:

  1. Du kan optø, tilberede eller opvarme måltider på ganske kort tid
  2. Du kan let indstille både tid og funktion til optøning eller opvarmning
  3. Du kan nemt opvarme gårsdagens rester og dermed undgå at smide for meget mad ud


For de fleste er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt der skal være en mikroovn i køkkenet, men snarere hvilken model det skal være. Derfor har vi altid et kæmpe udvalg af mikrobølgeovne at vælge imellem for at gøre din madlavning lettere og sjovere. Lad dig inspirere til at prøve nye ting eller bare til at få mere ud af det du har.
 

Sådan finder du den rette mikroovn

Når du skal finde en mikroovn, der passer til dit køkken, så er der rigtig mange ting at tage med i overvejelserne. Alt efter hvilken funktion den skal have, og hvor meget du regner med at komme til at bruge den. Her er et par gode overvejelser:

  • Til studiekøkkenet: Skal du finde en lille mikrobølgeovn til studielejligheden, kan det være en god idé i stedet at overveje en pladsbesparende kombiovn, der ikke bare fungerer som mikroovn, men også som varmluftsovn og konvektionsovn.
  • Til familiekøkkenet: Her er den helt almindelige mikrobølgeovn en rigtig god løsning, fordi den har mange gode funktioner, der kan spare tid i hverdagen.
  • Til feinschmeckeren: Vil du gerne have lige lidt mere end bare den gennemsnitlige model, så kan du eventuelt overveje en mikroovn med grill-funktion og selvrens. 


I vores udvalg finder du mange forskellige mikrobølgeovne. Vi har forskellige størrelser og design, så du kan finde en mikrobølgeovn, der passer ind i dit køkken. Se udvalget herover, og find den perfekte mikrobølgeovn til dig.
 

Køb din mikroovn på føtex.dk 

På føtex.dk forhandler vi et stort udvalg af mikroovne i høj kvalitet. Med en mikrobølgeovn bliver det ikke nemmere at varme rester, optø madvarer og tilberede retter. En mikroovn kan gemmes bag en låge eller sættes øverst på et skab, så den ikke fylder på køkkenbordet.

Udover de nærmest uundværlige og multifunktionelle vidunderovne, finder du også køkkenapparater, der er et must i køkkenet - eller i det mindste gør hverdagen lidt nemmere. Du finder blandt andet trendy køkken- og røremaskiner i sortimentet samt alsidige foodprocessorer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om mikrobølgeovne