Mikrobølgeovne

I en travl hverdag kan en mikrobølgeovn i køkkenet være din bedste ven. Den kan både bruges til at lave en portion havregrød til ungerne eller til at varme aftenens rester. Se udvalget herunder.

Mikrobølgeovn – din bedste ven i køkkenet

Om det er køkkenet i studielejligheden eller i dit nybyggede drømmehjem, så er mikrobølgeovnen efterhånden lige så uundværlig som både køleskab og komfur. Her på føtex.dk finder du et stort udvalg af forskellige modeller i alle prisklasser.

Tre grunde til at vælge en mikrobølgeovn

  • Du kan tilberede eller opvarme måltider på ganske kort tid
  • Du kan let indstille både tid og funktion til optøning eller opvarmning
  • Du kan nedsætte dit madspild ved at få glæde af dine rester


For de fleste er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt der skal være en mikroovn i køkkenet, men snarere hvilken model det skal være. Derfor har vi altid et kæmpe udvalg af mikrobølgeovne at vælge imellem for at gøre din madlavning lettere og sjovere. Lad dig inspirere til at prøve nye ting eller bare til at få mere ud af det du har.

Sådan finder du den rette mikroovn

Når du skal finde en mikroovn, der passer til dit køkken, så er der rigtig mange ting at tage med i overvejelserne. Alt efter hvilken funktion den skal have, og hvor meget du regner med at komme til at bruge den.

  • Til studiekøkkenet: Skal du finde en lille mikrobølgeovn til studielejligheden, kan det være en god idé i stedet at overveje en pladsbesparende kombiovn, der ikke bare fungerer som mikroovn, men også som varmluftsovn og konvektionsovn.
  • Til familiekøkkenet: Her er den helt almindelige mikrobølgeovn en rigtig god løsning, fordi den har mange gode funktioner, der kan spare tid i hverdagen.
  • Til feinschmeckeren: Vil du gerne have lige lidt mere end bare den gennemsnitlige model, så kan du eventuelt overveje en mikroovn med grill-funktion og selv-rens. 


Se udvalget herover, og find den perfekte mikrobølgeovn.

Køb din mikroovn på føtex.dk 

På føtex.dk forhandler vi et stort udvalg af billige mikroovne i høj kvalitet. Udover de nærmest uundværlige og multifunktionelle vidunderovne, finder du også køkkenapparater, der er et must i køkkenet - eller i det mindste gør hverdagen lidt nemmere. Du finder blandt andet trendy køkken- og røremaskiner i sortimentet samt alsidige foodprocessorer.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om mikrobølgeovne