Panini grill og optigrill

Med en panini grill & optigrill kan du grille i alt slags vejr. Den giver nemlig mulighed for at grille indenfor! Så køb din panini & optigrill her på føtex.dk.

Panini grill og optigrill – vejen til skøn mad ved bordet 

Panini grillen og optigrillen er måske bedre kendt under navnene bordgrill eller sandwich grill. De kan nemlig noget som helt traditionelle grill ikke kan. De kan bruges ved bordet, og er helt ideelle til at skabe samvær og hyggeligstunder omkring maden. Brug den til at lave lækre italienske panininer og sprøde sandwiches eller brug den til at tilberede små portioner af friskstegt kød og saftige grøntsager i løbet af måltidet. 

Gode grunde til at købe en panini grill eller optigrill: 

  • Pladsbesparende 

  • Billig løsning 

  • Simpel betjening 

  • Elektrisk  

En panini grill og optigrill er pladsbesparende bordgrill. De er så kompakt bygget, at de sagtens kan være i skabet ved siden af panderne og gryderne. Er du vild med hele konceptet omkring grill, og nyder du processen med tilberedningen, men er du ikke lige typen, der stiller dig ud en frostklar aften i december for at grille hakkedrenge eller grøntsager? Da kan bordgrillen være et godt indendørs alternativ til at skabe den samme hygge omkring maden og tilberedningen.  

En panini grill og optigrill koster fra få hundrede kroner – og det er heldigvis ikke raketvidenskab at betjene dem. De traditionelle panini grill og optigrill byder på et intuitivt design, hvor det er ualmindeligt svært at gøre noget forkert. De fleste panini grill og optigrill er desuden meget lette at rengøre. 

Brug panini grill og optigrill som sandwich grill 

Udover at fungere som bordgrill, kan du med de fleste typer panini grill og optigrill også benytte dem som sandwich grill – en lidt mere eksklusiv form for toaster. Den store stegeflade på bordgrillene, gør det muligt at lave sprøde sandwiches i forskellige størrelser og derved med mange forskellige typer brød sammenlignet med en almindelig toaster. Opnå vaskeægte italienske fornemmelser med panini-brød til din næste sandwich.

Bordgrill i fremragende kvalitet 

Om du er på udkig efter en lille og billig panini grill, en optigrill eller en mere eksklusiv en af slagsen, kan du få dækket dit behov på føtex.dk, hvor vi præsenterer dig for et væld af brugervenlige bordgrill. Du kan for eksempel købe en panini grill eller optigrill fra OBH Nordica, Severin eller Melissa. Med en panini grill eller optigrill fra et af disse brands er du garanteret en god handel.  

Når du skal finde din ideelle panini grill eller optigrill, skal du helst vide, hvad du søger med hensyn til størrelse, funktionalitet og design. For let stegning og hurtig rengøring vil det altid være en god idé at købe en med non-stick-belægning. 

Bestil en billig panini grill eller optigrill på føtex.dk 

Du får nu chancen for at forkæle dig selv med en billig og funktionel bordgrill fra føtex.dk. Her på siden kan du altid finde en række panini grill og optigrill fra nogle af de mest populære brands på markedet. Se i samme omgang nærmere på vores udvalg af gasgrill og kulgrill, hvis du drømmer om at skyde grillsæsonen godt i gang.  

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om panini og optigrill