Toastmaskiner

Med den rigtige toaster kan du fremtrylle de lækreste toasts, sandwicher og paninier i løbet af ganske få minutter. Vi har et bredt udvalg af toastere fra populære brands som Epiq, Krups og OBH. Tjek vores udvalg af toastere lige herunder.

Toaster – lav sprøde toast nemt og hurtigt

Har du brug for en ny toastmaskine til hurtige toasts, grillede frokost-sandwicher og/eller sprøde paninier, har du rig mulighed for at finde dine næste toaster blandt vores udvalg. Resultatet bliver som oftest markant bedre, hvis udstyret er i orden - og det er det hos os. Vi opdaterer med de allernyeste fra nogle af de absolut bedste producenter, så du har et stort og alsidigt sortiment af såvel sandwich-toastere og panini-toastere at vælge mellem.

Gode grunde til at vælge en toastmaskine:

  • Du får hurtig tilberedning lækre toasts, sandwicher og paninier
  • Fås i flere udgaver og størrelser og med forskellige funktioner


En toastmaskine er en let og hurtig vej til et dejligt, hjemmelavet måltid. Har du råvarerne, har vi toasteren. En toast er ikke bare en toast. Det er ofte i detaljen, at den perfekte velsmagende kombination opnås. Det er dig, der afgør brødtype, fyld samt, hvor ristet en overflade du ønsker, for at få din toast lige præcis, som du foretrækker den.

Hvilken toaster skal du vælge?

Du har naturligvis nogle ønsker og krav til din nye toastmaskine. Det er en god idé at afdække dem, inden du kigger dig om herinde, så får du lettere et godt overblik over vores produkter og finder hurtigere frem til den rette toaster.

  • Design: De fleste af vores modeller er i enkle og tidløse design, der passer ind i de fleste køkkener. 
  • Effektivitet: Under specifikationer kan du finde informationer om de enkelte modellers effekt/watt. Jo højere watt desto kraftigere er toasteren - og det har betydning for tilberedingstiden.
  • Brugervenlighed: Non-stick belægning, aftagelige plader, ledningslængde, lydindikatorer for tændt/slukket.


Drømmer du om mere end bare sprøde toasts, kan du med fordel tage et kig på vores skønne panini grill, der både kan bruges til at grille sandwich samt kød og grøntsager. Det er det multifunktionelle køkkenapperat til dig, der har masser af maddrømme og meget lidt skabsplads.

Køb din toastmaskine på føtex.dk

På føtex.dk er kvaliteten altid høj. Derfor finder du toastere i bedste kvalitet. Når du har valgt din nye toaster, kan du bestille den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har ubegrænset returret samt hurtig levering.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om toastere