Toastmaskiner

Med den rigtige toaster kan du fremtrylle de lækreste toasts, sandwicher og paninier i løbet af ganske få minutter. Vi har et bredt udvalg af toastere fra populære brands som Epiq, Krups og OBH. Tjek vores udvalg af toastere lige herunder.

Toaster – bliv din egen toastmaster

Har du brug for en ny toaster til hurtige snack-toasts, grillede frokost-sandwicher og/eller middags-paninier, finder du den sikkert i vores store udvalg af kvalitets-toastere. Resultatet bliver som oftest markant bedre, hvis udstyret er i orden, og det er det hos os. Vi opdaterer med det allernyeste fra nogle af de absolut bedste producenter, så du og alle vores andre kunder har et stort og alsidigt sortiment af såvel sandwich-toastere og panini-toastere at vælge mellem. Se dig om, du bliver ikke skuffet.
 

Tre grunde til at vælge en toastmaskine:

  • Du får hurtig adgang til lækre toasts, sandwich og paninier
  • Fås i flere udgaver og størrelser og med forskellige funktioner
  • Slut med dyre café-regninger, når aftensmaden skal være nem


En toastmaskine er en let og hurtig vej til et dejligt, hjemmelavet måltid. Har du råvarerne, har vi toasteren. En toast er ikke bare en toast. Det er ofte i detaljen, at den perfekte løsning findes. Det er dig, der afgør brødtype, fyld og om hvor ristet en overflade, du ønsker, for at få den lige præcis, som du vil have din toast.

 

Hvad skal du vælge?

Du har naturligvis nogle ønsker og krav til din nye toast-maskine. Afdæk dem, inden du kigger dig om herinde, så får du lettere et godt overblik over vores produkter og finder hurtigere frem til den rette.

  • Design: De fleste af vores modeller er i enkle og tidløse design, der passer ind i de fleste køkkener. 
  • Effektivitet: Under specifikationer kan du finde informationer om de enkelte modellers effekt/watt.
  • Brugervenlighed: Non-stick belægning, aftagelige plader, ledningslængde, lydindikatorer for tændt/slukket og f.eks. kapacitet kan du læse meget mere om under beskrivelse og specifikationer.
     

Når du har valgt din nye sandwich-toaster, bestiller du den nemt og hurtigt på føtex.dk. Du har som altid her i shoppen 30 dages returret.