Madkasser & drikkedunke

Både madkasser og drikkedunke findes i et bredt udvalg af designs, størrelser og materialer. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og vælg mellem sjove motiver til børn samt enkle designs til teenageren eller den voksne. På den måde bliver det nemmere at pakke hele familiens madpakke. Find din nye madkasse eller drikkedunk her.

Find madkasse og drikkedunk til hele familien her

Fra en helt almindelig hverdag på arbejde eller i skole til en tur i skoven på en solrig lørdag. Der er flere tidspunkter, hvor det kan give god mening at have en madpakke eller noget væske med på farten. Og i så fald kan det gøre en verden til forskel, at du har de rette produkter til pakke rygsækken.

Du kan naturligvis vælge at pakke din sandwich og frugt i en helt almindelig frysepose. Men hvis der samtidig skal være andet i tasken såsom en drikkedunk, så risikerer du, at din mad bliver mast. Det gør ikke nødvendigvis noget ved smagen, men det kan gøre din sandwich lidt besværlig at spise. Derfor giver det altså god mening at vælge en madkasse, der både gør transporten nem men samtidig også beskytter din mad mod at blive mast.  

Ligeledes kan du hurtigt føle, at en drikkedunk eller flaske er et uundværligt produkt i din hverdag. Først og fremmest kan du få en tår vand i løbet af dagen uden at have behov for en vandhane eller et glas. For det andet kan du tage lige netop den væske med, du har lyst til – fra koldt vand eller saftevand til noget forfriskende juice.

Stort online udvalg af bl.a. drikkedunke og madkasser

Det er ikke kun, når du er på farten, at du kan have behov for at opbevare dine madvarer på en smart og forsvarlig måde. Forskellige plastikbeholdere kan eksempelvis være med til at skabe et bedre overblik i dit køleskab. Desuden er de optimale til at gemme rester fra aftensmaden.

Med udvalget på føtex.dk kan du vælge mellem flere smarte produkter til køkkenopbevaring, der er praktiske både til madpakken men også til hjemmebrug. Og når du først er begyndt at bruge disse smarte produkter, kan det virke helt fjollet at være foruden diverse former for opbevaring.