Patentflasker og termoflasker

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores sortiment af flasker til at have med på farten eller til opbevaring derhjemme. Her finder du blandt andet fine glasflasker og smarte patentflasker. Vælg din foretrukne variant, og bestil online i dag.

Tag drikkevarer med på farten i flasker fra føtex.dk

Skal du eller dit barn have en form for drikke med på farten? Så er der behov for en god flaske, der dels ikke spilder under transport og dels er nem at drikke af. Her kommer en flaske eller drikkedunk ind i billedet. De er nemlig designet specifikt til at kunne fragte væske fra punkt A til punkt B uden problemer.

Varme drikke er også nemme at have med dig, hvis du benytter dig af en god termoflaske. Den fungerer på samme måde som en drikkedunk i og med, at du kan have din kaffe eller te med i tasken uden at bekymre dig om at spilde. Dog har termoflasken den smarte egenskab, at den også sørger for at holde din drikke varm på farten. Selv hvis du skal på en længere vandretur i skoven, kan du altså stadig nyde en kop varm kaffe, når du holder pause - endda flere kopper, hvis du medbringer en termokande.

Hvis du skal have mad med på turen også, er det oplagt at benytte dig af både drikkedunke og madkasser. Udover at have væsken med dig, kan du dermed også nyde mad, der hverken er blevet spildt ud i tasken undervejs eller blevet mast.

Hold drikkevarerne kølige med patentflasker

Hjemmelavet saftevand og ingefærshots er blot nogle af de drikkevarer, der er helt ideelle at opbevare i patentflasker. Først og fremmest er de nemme at holde lufttætte og dermed forlænge væskens levetid. For det andet er de oplagte til opbevaring i køleskabslågen.

Hvis du ikke føler, at vandet fra din vandhane er helt koldt nok, så kan disse flasker ligeledes være smarte til altid at have vand på køl. Fyld blot flasken op med vand fra hanen, og stil det i køleskabet, indtil du har lyst til at glas koldt vand. Det kan også være en god løsning, hvis du eksempelvis får gæster på besøg, der alle skal have mulighed for at få et glas koldt vand til kaffen eller maden.