Maddeler

Skær flotte stykker af din mad med en funktionel maddeler. Her får du hverken fedtede fingre eller grimme skiver til dit måltid. Find din nye æggedeler eller maddeler til avocado samt æbler herunder på føtex.dk. 

Få ensartede skiver med en maddeler

Har du også prøvet at skære i et æg, hvorefter det er smattet ud? Eller fået fedtede fingre, da du ville skære fine skiver af din modne avocado? Heldigvis er der en god løsning til dig. Med en maddeler fra føtex.dk kan du lave lækre skiver af både æbler, æg og avocadoer. Rigtig lækkert til rugbrødsmaden, som snack og til salater.

Typer af maddelere

  • Æggedeler
  • Avocadodeler
  • Æbledeler

Når du bruger en æggedeler, kan du glæde til dig til:

  • De er både lette at bruge og rengøre
  • Du undgår et ujævnt og rodet resultat
  • Dine fingre bliver mindre beskidte
  • Du kan servere fine og ensartede skiver
     

Om det er til morgenmad, frokost eller salaten, så er en maddeler et must i ethvert hjem. Er det en æggedeler, du vil bruge? Læg det kogte æg i æggedeleren, og før strengene ned over ægget i en rolig, men sikker bevægelse. Pas på med at bruge din æggedeler til andre madvarer, da strengene måske ikke holder til det.

Oplev nem og hurtig køkkentjans med en maddeler

Når du har dine køkkenredskaber i orden, så er det nemmere for dig at lave spændende retter. For er der noget mere hyggeligt end at bringe familien og vennerne sammen over en god middag? Kan du bruge maskinerne til at skære, snitte og mikse på rekordtid, slipper du for at bruge endnu flere timer i køkkenet.

På føtex.dk ved vi, at kvalitet spiller en rolle for mange af vores kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis et stort udvalg, der matcher dine ønsker og krav. Gå på opdagelse i vores udvalg af køkkenredskaber her - og suppler din maddeler med en god, skarp køkkenkniv.