Køkkenknive

Gode køkkenknive er et must i ethvert køkken. Mangler du en eller flere køkkenknive i knivblokken, så har vi et stort og bredt udvalg af professionelle og effektive knive fra førende brands såsom Fiskars, Tojiro, Senjen, Dick og Victorinox her på siden.

Køkkenknive – uundværlige køkkenredskaber

Gode køkkenknive er et absolut must. En kniv er dog ikke bare en kniv. For at få det meste og bedste ud af dine køkkenknive og dine anstrengelser i køkkenet, er det vigtigt, at de passer præcis til den eller de formål, som de er tiltænkt. Vi opdaterer og udvider løbende vores faste sortiment med det allernyeste inden for såvel special- som universalknive. Kigger du dig lidt om herinde, finder du derfor med stor sandsynlighed de knive, som du er på udkig efter.
 

Tre grunde til at vælge køkkenknive fra føtex.dk

  • Du arbejder hurtigere og mere effektivt med en god kniv
  • Du kan skrælle, hakke, snitte, skære, udskære, partere og filetere
  • Du kan varetage både store, små, enkle og avancerede opgaver 
     

Hvilken køkkenkniv skal jeg vælge?

Med fire basisknive er du godt klædt på til at varetage de fleste funktioner og opgaver. Her får du vores bud på gode køkkenknive, som vi anser som et must i de fleste køkkener.

  • Kokkekniv: Anvendelig til så at sige alle opgaver, hvor der skal hakkes og skæres i kød, fjerkræ, fisk, grøntsager og frugt.
  • Universalkniv: En god allround kniv, der klarer de fleste opgaver.
  • Urtekniv/grøntsagskniv: En mindre kniv til at hakke, skrælle og snitte frugt og grøntsager.
  • Brødkniv: Fast inventar i de fleste køkkener, når der skal skæres fx fransk- og rugbrød og flutes i mundrette skiver eller stykker.


For hele tiden at have en skarp og effektiv knivsæg, er det vigtigt regelmæssigt at slibe den. Det kan du gøre med en knivsliber, et strygestål eller en slibesten. Vi har en løsning til alle knivtyper.

Køb gode, billige knive på føtex.dk

Når du har fundet frem til den knivskarpe løsning, som du har brug for, bestiller du nemt og hurtigt billige knive online på føtex.dk. Du har naturligvis som altid, når du handler hos os, ubegrænset returret.