Skærebrætter

Et skærebræt er en uundværlig del af køkkenudstyret. Du bruger det sikkert flere gange om dagen, og det er derfor vigtigt, at du har præcis de skærebrætter, der passer til den enkelte opgave. Tjek vores sortiment lige herunder.

Skærebræt – underlag, anretnings- og serveringsbræt

Et skærebræt er ikke blot et skærebræt. Der findes mange forskellige typer, som passer til flere forskellige formål, men selvfølgelig først og fremmest som godt og praktisk underlag, når du skal arbejde med knive. Det er vigtigt at have et stabilt og sikkert underlag, når du hakker og skærer løs. Her er det vigtigt at undgå at beskadige kniven på et for hårdt underlag, men også at beskytte dine fingre mod knive, der smutter. Brug dem herudover til at anrette tapas, oste og frugt og servere sandwich, brunch osv. på.

Tre grunde til at vælge et godt skærebræt

  • Giver dig en stabil og sikker arbejdsplads i køkkenet
  • Brug det som skærebræt, anretter- og serveringsbræt
  • Du kan få forskellige udformninger, materialer og størrelser
     

Hvilket skærebræt skal jeg vælge?

Det er en god idé at have flere forskellige skærebrætter i køkkenet. På den måde har du et bræt, der passer til den enkelte opgave, som f.eks. til at hakke løg, skære brød eller tilberede kød – eller som anretter- og serveringsbræt. Afdæk hvilket behov du har for et nyt spækbræt, og brug følgende punkter, som en hjælp til at finde frem til det helt rigtige.

  • Materiale: De mest anvendte materialer til et skærebræt er træ og plast. Det er vigtigt at undgå træ-skærebrætter i en meget hård træsort, og som ikke tåler væske. Husk, at et skærebræt i træ som oftest ikke tåler en tur i opvaskemaskinen, men skal vaskes i hånden, for at forblive bakteriefri og hygiejnisk.
  • Størrelse: Tjek beskrivelsen og specifikationerne for mål under det enkelte bræt. På den måde undgår du at vælge et for stort og uhåndtérbart bræt, eller et hvor der ikke er plads nok.

Køb dit spækbræt eller træ skærebræt på føtex.dk

Når du har fundet frem til det skærebræt, der passer til dig og dit køkken, bestiller du det nemt online på føtex.dk. Du har ubegrænset returret. Når du køber træ skærebrætter og billige skærebrætter på føtex.dk, kan du være sikker på, at de altid er i høj kvalitet.