Rivejern

Når du kokkererer i køkkenet, kalder flere opskrifter ofte på et funktionelt rivejern. Du finder nemt det ideelle rivejern til dit køkken her på siden blandt vores spændende og brede udvalg. 

Find det rette rivejern 

Hvad end du skal rive af lækre råvarer i køkkenet, er det funktionelt rivejern altid godt at have ved hånden. Derfor er det også et must i køkkenet, når du giver dig i kast med forskellige opskrifter i det salte og søde køkken. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, hvor du finder et væld af anerkendte brands, der sørger for høj kvalitet.

Det samme for gælder resten af vores spændende udvalg af køkkenudstyr, hvor du nemt finder en favorit eller to, du ikke kan undvære.

Vælg mellem forskellige typer rivejern 

  • Pyramide rivejern 
  • Fine og grove rivejern 
  • Liggende og stående rivejern 
     

Blandt vores udvalg finder du et væld af forskellige varianter af rivejern. Disse har hver deres unikke funktion, som du kan drage fordel af i dit køkken under madlavningen. Skal du bruge citronskal, kan du med fordel vælge et fint rivejern eller et rivejern, som laver citronskiver. Skal du have revet en stor mængde gulerødder, vil et pyramide- eller stående rivejern være ideelt til dette formål. Kort sagt kan du ikke undvære et rivejern i dit køkken. 

Med forskellige rivejern kan du nemlig få forskellige teksture og konsistenser, som kan bidrage med noget ekstra i din madlavning. Derfor er det en rigtig god ide at have forskellige rivejern i dit køkken, hvis du kan lide at eksperimentere og udforske de mange muligheder. Du kan med fordel overveje et mandolinjern, hvis du drømmer om lynhurtigt at få snittet tynde agurkeskiver til en frisk agurkesalat, eller vil lave sprøfe chip af søde kartofler. 
 

Find dit nye rivejern eller mandolinjern på føtex.dk

Sammen med et nyt rivejern kan du med fordel også investere i nye skarpe køkkenknive, hvis de trænger til at blive udskiftet. På den måde kan du få stor glæde af dine nye køkkenredskaber i mange år fremover. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg og få anskaffet dine favoritter i dag. Så kan du glæde dig til at modtage de nye produkter og komme i gang bag gryderne.