Osteskærer

Med den rette osteskærer kan du nemt få den perfekte tykkelse på din osteskive. Find en osteskærer og ostehøvl med et godt greb og et design, der passer til netop dit behov. Blandt vores mærker finder du bl.a. Rosti og Vores.  

Dyk ned i et varieret udvalg af osteskærere

Osten har været en hyppig gæst i mange danske familiers måltider. Om det er en lækker skive til morgenmad, frokost eller som dessert. Her er det super praktisk med en effektiv og skarp osteskærer. Den hjælper dig nemlig med at skære den helt rette mængde af, uden at dine fingre skal lugte af ost.

Udforsk typerne af ostehøvle og osteskærer

  • Osteskærer til parmesan og skiveost
  • Klassisk osteskærer med strenge i stål
  • Klæbefri ostehøvl med en skarp kant
  • Flere er BPA-fri og tåler maskinvask
     

Når du begynder på en helt ny ost, kan kanten eller toppen godt være hård. Derfor risikerer du, at strengen knækker, hvis du fjerner den hårde del med din osteskærer. Her er det bedre med en solid ostehøvl eller en skarp kniv

Hvad er forskellen på en osteskærer og en ostehøvl?

Ordene osteskærer og ostehøvl bruges i flæng om vidunder-redskabet, der skærer skønne, velsmagende osteskiver. Men hvad i alverden er forskellen?

  • En ostehøvl har ingen strenge og består af et skaft og en skæreflade. Den kan fås i materialer som blandt andet plast og metal.
  • En osteskærer derimod har strenge. Den består derfor af et skaft og streng, der sættes i spænd og gør det muligt at skære osten. Med denne form for osteskærer er det muligt at lave tykke og tynde skiver - samt udskifte strengene, skulle de gå en at knække.
     

Bestil din osteskærer og ostehøvl på føtex.dk

En af vores populære mærker er det danske mærke Rosti. Her får du nogle af de bedste osteskærere i et enkelt design. Den klassiske model har to strenge, der gør det muligt at skære osteskiver i to forskellige tykkelser. Enkelt og praktisk. Vær klar til at servere alt fra brie, Danbo og Samsø.

Foretrækker du en ostehøvl? Her er der ingen strenge, men du sikrer dig stadig jævne og fine osteskiver. Eftersom en ostehøvl ofte bruges flittigt, er det vigtigt, at du skaffer en ostehøvl, som holder længe. Kig blandt andet efter en ostehøvl fra GastroMax.

Vil du gerne undgå, at der er en dunst af “Gamle Ole” i hele køleskabet? Læg din lækre ost i en tætlukket beholder. Så holder din ost sig mest mulig frisk. Ligeledes vil dine andre madvarer heller ikke at smage som ost. Se vores brede udvalg af køkkenopbevaring her.