Betaling, købekort & gavekort

Når du som kunde handler online på føtex.dk eller i et af vores føtex varehuse, er du altid sikret en nem og sikker betaling. På siden her kan du læse mere om dine betalingsmuligheder, gavekort til vores butikker og Salling Group Business Card

Betaling ved køb på nettet

Køb foretaget på føtex.dk eller via dankortbetaling på tablet i varehusene


På hovedparten af føtex’ produkter er priserne identiske, uanset om du handler online på føtex.dk eller i et af vores varehuse. I nogen tilfælde kan du dog opleve, at priserne kan være forskellige. Dette skyldes, at vilkårene ikke er ens.
 

Køb foretaget på tablet i varehusene via kontantbetaling i kasselinjen


Betaling sker ved kasselinjen, hvor der også betales for øvrige varer i føtex varehusene. Når betalingen er godkendt, modtager du en betalingsbekræftelse på e-mail. Bemærk at dette alene er en besked om, at ordren er betalt, og at vi derfor går i gang med at behandle ordren. Det er din almindelige kassebon, der gælder som bevis for din betaling.

Hvordan betaler jeg? 

Vi tager imod følgende betalingskort:

•   Dankort 
•   VISA/Dankort
•   VISA (dansk udstedt)
•   Eurocard/MasterCard (Nordisk udstedt)
•   Visa Elektron (Nordisk udstedt)

Såfremt du ikke udfylder disse felter korrekt, kan vi ikke gennemføre dine varekøb. 

Skal du benytte dig af Salling Group Personalekort, skal du udfylde kampagnekodefeltet ved første trin i indkøbskurven med stregkoden fra dit personalekort. Dette gælder dog ikke ved køb af hvidevarer. 


Sikker betaling online på føtex.dk


føtex.dk ser ikke og kommer heller ikke i kontakt med dine kreditkortoplysninger. De håndteres på en sikker server hos Bambora. PBS har certificeret føtex.dk til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort. Vi benytter desuden kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart.

Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes fra føtex.dk. Her sender vi også din endelige faktura og bekræftelse på køb.

Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage, hvis: 

•   Varen ikke leveres
•   Du benytter dig af din fortrydelsesret 
•   Der hæves penge fra din konto uden din forudgående accept

Købekort

Private virksomheder og institutioner kan få et Salling Group Business Card. Det er gratis at oprette og giver en lang række fordele, når du handler online.

- Nem betaling for varer
- Du viser blot kortet ved kassen
- Intet besvær med kontanter og rekvisitioner
- Fuld adgang til sortimentet i alle butikker
- Kortet kan også bruges i Bilka, A-Z, Netto, BR, Carl’s Jr. og Starbucks (ikke foetex.dk og bilka.dk i øjeblikket)
- Konkurrencedygtige priser - lavere end mange grossistvirksomheders
- Automatisk tilsendelse af faktura
- Ingen oprettelses- eller faktureringsgebyrer
- Kan også anvendes ved selvscanningskasse

Gavekort til Netto, Bilka & føtex

I vores butikker kan du nu købe et gavekort, som kan bruges på tværs af kæderne Netto, føtex og Bilka landet over. Dog kan gavekortene ikke bruges på føtex.dk og Bilka.dk. Gavekortet giver modtageren mulighed for selv at vælge sin gave, og gør det nemt at gå på opdagelse i de tre kæder.


Gavekortet udløber 3 år fra købsdatoen.

Brug for hjælp?

Du kan via vores Support Center finde svar på de fleste spørgsmål eller få personlig hjælp ved at ringe på telefon 89303200.
Mere kundeservice