Se vores leveringsmuligheder

Køber du for over 1.000 kr. betaler vi fragten

Fri levering gælder kun ved valg af standardlevering.
Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark.

Levering med Post Nord

I samarbejde med Post Nord kan du vælge at få leveret hjem til din hoved, eller til en pakkeshop efter eget valg.

  • Post Nord (Collect) - 34 kr. 
  • Post Nord (Home) -  39 kr.


Obs. du betaler kun for én pakke pr. ordre uanset antal varer, du køber. 

Vælger du levering med Post Nord, kan du benytte Post Nords Track & Trace, samt deres app i Apple App Store eller Google Play Store.

Ved udlevering skal du underskrive og kan blive bedt om at fremvise billede-ID. Er du ikke hjemme, lægger postbuddet besked om, at din ordre kan hentes efterfølgende dag på det nærmeste posthus eller føtex varehus. Du kan se hvilke føtex butikker der har posthuse her.

Obs. alle bøger leveres som flexlevering. Dvs. at postbuddet vurderer, om det er forsvarligt at lægge din pakke på bopælen, ellers køres den til nærmeste posthus. Alternativt kan du tilmelde dig servicen Modtagerflex. Med Modtagerflex placerer postbuddet din(e) pakke(r) på et aftalt sted, såfremt du ikke er hjemme. Læs mere her.  

Levering med Send & Hent til føtex, Bilka og Netto

Når du handler på føtex.dk, kan du på udvalgte varer benytte dig af Send & Hent og få ordren leveret til din nærmeste føtex, Bilka og mere end 200 Netto-butikker. Det koster kun 29 kr. og du kan hente dine varer samtidig med, at du foretager dine indkøb. 

Levering med fragtmand

Større varer og varer, som vejer mere end 20 kg., må af sikkerhedshensyn ikke sendes med Post Danmark og leveres til GLS pakkeshop. Derfor har vi en række samarbejdspartnere, som transporterer din bestilling til dig.

Hoveddør i gadeplan kl. 8-21 - standardlevering
Prisen for leveringen afhænger af produktets størrelse og vægt. Du kan se prisen på leveringsvalgssiden samt under fanen 'Leveringspris- og tid' på produktet.

Vi leverer dine varer til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Har du indtastet dit mobilnummer, modtager du aftenen før levering en sms med et 4-timers interval for levering. Desuden modtager du en sms ca. 30 min. før levering. Bemærk dog, at nogle varer, herunder brændsel, leveres med andre fragtfirmaer, og her kan du som udgangspunkt ikke forvente at blive kontaktet før levering. Vilkår for levering fremgår af den pågældende produktside.

Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne. Du skal underskrive og fremvise gyldigt billede-ID for udlevering af din ordre.

Ved levering af brænde, drivhuse, planter og kranleveringer behøver du ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Chaufføren læsser varene af på en passende og forsvarlig placering.

Tilkøb af op- og indbæring 399 kr.
Ønsker du at få båret varen helt ind i et rum efter dit eget ønske, kan dette tilkøbes for 399 kr. Dette gælder uanset, om du bor i hus eller etageejendom. Du har mulighed for at tilkøbe op- og indbæring, når du skal vælge leveringsmåde. 

Kranlevering

Varer som legetårne, sand, grus, carporte og lign., bliver leveret som storgods. Varerne bliver leveret som kantstenslevering, og der kræves ikke underskrift. Derfor behøver du ikke være hjemme på leveringsdagen. Fragtmanden læsser af på en passende placering.

Leveringsmulighederne for det enkelte produkt kan ses i fanebladet "Leveringspris og -tid" på produktets detaljeside. Har du flere produkter i en ordre, kan det ændre på de endelige leveringsmuligheder. De nøjagtige leveringsmuligheder og -priser for din ordre ser du, når du skal træffe leveringsvalg.

Mere kundeservice