Lasagnesuppe
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 400 g hakket okse/gris
- 2 gulerødder
- 2 spsk tomatpuré
- 2 dåser hakkede tomater
- 6 lasagneplader
- 50 g revet mozzarella
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Neutral olie
- ½ l oksebouillon (1 oksebouillon-terning opløst i ½ l vand)
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Hak løg og hvidløg fint og riv gulerødder groft.
Varm olie op i en gryde og svits grøntsagerne til de er blevet bløde.
Tilsæt herefter det hakkede kød og brun det godt af.
Tilføj tomatpuré og lad det stege et par minutter. Tilsæt derefter oksebouillon og de hakkede tomater. Lad suppen simre under låg i ca. 10 minutter.
Knæk herefter lasagnepladerne i mindre stykker og kom dem ned i suppen. Lad pladerne koge med i ca. 10 minutter til de er møre. Bliver suppen for tyk, kan der tilsættes ekstra vand.
Smag til sidst suppen til med salt og peber. Anret herefter i dybe tallerkener og top med revet mozzarella.
Velbekomme!