Bil til Pulsskolen

Pulsskolen er en idrætsuge for børn og unge mellem 7 og 16 år, fyldt med leg, idræt og sjove oplevelser. Pulsskolen bliver afholdt fem dage i sommerferien og giver børnene mulighed for at prøve ni forskellige idrætsgrene undervist af passionerede instruktører og er en oplevelse, som giver venner for livet.

Pulsskolen afholder hvert år idrætsskoler i 9 byer Danmark over. Her kan børn få kendskab til både kendte og ukendte sportsgrene. Pulsskolens vision er, at flere børn skal dyrke idræt i hverdagen og opleve glæden og fællesskabet ved idræt. Med udgangspunkt i veluddannede instruktører, der favner både det idrætsmæssige og det sociale aspekt, får børnene den bedste uge i deres ferie, men med Pulsskoler i ni forskellige byer kan logistikken være svær at få til at gå op.

Hillerød er en af de byer hvor Pulsskolen årligt bliver afholdt, og det er også efter indstilling fra føtex Hillerød, at pulsskolen, med en donation fra Salling Fondene, har fået hjælp til at købe en bil. Bilen skal afhjælpe de logistiske udfordringer såsom transport af instruktører og mad, og dermed frigive mere tid til at gøre det de brænder for – at give børn og unge glæden ved motion.

Varehuschef i føtex Hillerød, Frank Borgen Baltzer siger: ”Vi er stolte og glade for at kunne støtte lokalt. Bag Pulsskolen gemmer sig nogle meget passionerede mennesker, og de kæmper virkelig for at skabe et sundt og godt forhold til idræt og sport. Kan vi være med til at give endnu flere børn en god oplevelse med idræt og sport, vil vi rigtig gerne hjælpe med det.”

Pulsskolen har modtaget en donation på 230.000 DKK. Donationen blev overrakt til Pulsskolens 25 års jubilæum i juli 2019.

Se hvad lokale medier skriver om projektet:
Pulsskolen fik ny bil- Hillerødposten

25. NOVEMBER 2019 KL. 11:56