Legeplads til Hvidborg

Hvidborg er et center for børn og familier med psykiske, emotionelle og sociale problemer. Centret tilbyder døgnbehandling, skole/dag behandling samt støttet og overvåget samvær. Hvidborg har, efter indstilling af føtex Hvidovre, modtaget en donation til at udvide og genopfriske legepladsen, til gavn for både anbragte børn og børn fra nærmiljøet. Det har stor betydning for udsatte og anbragte børn, at de har børn fra normalmiljøet at spejle sig i. En forbedret legeplads, åben for alle, er med til at sikre dette.

Varehuschef i føtex Hvidovre, Mads Duedahl, fortæller: ”Der var mange gode projekter, men i min verden skulle det være et projekt, som var lokalt. Så jeg spurgte mit personale, om de kendte noget til Hvidborg og det gjorde de. Og så er Hvidborg også et sted, der er åbent for alle borgere, så dem der er her på Hvidborg også kan lege med andre børn, der bor i området.”

Hvidborg har modtaget en donation på 245.845 DKK og blev indviet d. 15. august 2019 og er til stor glæde, for både børn på Hvidborg og børn i lokalområdet.

Se hvad lokale medier skriver om projektet:
Donerer ny legeplads til Hvidborg – Hvidovre Avis 
Stor og flot legeplads på Hvidborg – Hvidovre Avis 
Alle børnene indtog legepladsen – Hvidovre Avis

25. NOVEMBER 2019 KL. 10:34