Mørbrad med grønkålssalat
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 30 min.
Ingredienser:
- 200 g snittet grønkål
- 1 granatæble
- 2 appelsiner
- 2 håndfuld hakkede mandler
- 1 Svinemørbrad
Vi tror, at du har:
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader.
Krydder mørbraden med salt og peber.
Brun svinemørbraden på alle sider ved jævn varme i ca. 4 min. i alt.
Læg mørbrad i et ovnfast fad, og tilbered mørbraden færdig i ovnen i ca. 15 min.
Imens blandes det snittede grønkål, granatæblekerner, appelsiner i tern og hakkede mandler i en skål.
Velbekomme!
Tip: Servér grønkålssalaten med en dressing hvor du blander 3 spsk. æblecidereddike og 2 spsk. honning sammen i en skål. Hæld dressingen over salaten.
Tip: Erstat mørbrad med en plantebasseret hakkebøf