1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 45 min. 

Ingredienser:

  • 600 g nakkekoteletter
  • 250 g snittet grønkål
  • 1 appelsin
  • Granatæblekerner
  • 1 håndfuld græskarkerner

 

Vi tror, at du har:

  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).

Læg nakkekorteletterne i et ovnfast fad og gnid dem med olivenolie, salt og peber.

Dæk fadet i alufolie og bag dem i ovnen 25-30 minutter, afhængig af tykkelse. Ønsker du lidt farve, kan du fjerne folien de sidste 5-10 minutter af tilberedningen.

Imens blandes de snittede grønkål, appelsiner i tern, granatæblekerner og græskarkerner i en skål.

Når korteletterne er færdige, tages de ud af ovnen. Lad kødet hvile i fem minutter. Herefter kan de serveres med grønkålssalaten.

Velbekomme!

Tip: Servér grønkålssalaten med en dressing, hvor du blander 3 spsk æblecidereddike og 2 spsk honning sammen i en skål, Hæld dressingen over salaten.