Nudelsuppe
Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 250 g champignon
- 4 gulerødder
- 2 æg
- 1 rød peberfrugt
- 250 g fuldkornsnudler
- Sojasauce
Vi tror, at du har:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- 2 grøntsagsbouillonterning
- 2 liter vand
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
Bring en lille gryde med vand i kog.
Kog æggene i 9 min.
Imens æggene koger: Skræl eller vask gulerødderne, vask peberfrugten, rens champignonerne og fjern skralden fra løg og hvidløg.
Skær gulerødder og peberfrugt i tynde strimler, champignoner i kvarte og løg og hvidløg i tynde skiver.
Varm olien op i en pande ved middel varme, og steg grøntsagerne til de stadig har lidt bid.
Bring en gryde med vand og bouillonterninger i kog.
Imens kan du pille æggene og halvere dem.
Tilsæt nudlerne til suppen og kog dem let møre.
Tilsæt grøntsagerne til suppen og kog 1-2 min., til de er varme.
Smag til med sojasauce.
Anret nudelsuppen i skåle.
Tip: Servér med limebåde, frisk koriander og chiliflager. Som et ekstra twist, kan du marinere de halve æg i 6 spsk sojasauce i 15-20 min