1. produkter
  2. kategorier
  3. mere end 39.000 varer
Kurv 0

Nudelsuppe

Portionen er til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.

Ingredienser:

  • 250 g champignon
  • 4 gulerødder
  • 2 æg
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g fuldkornsnudler
  • Sojasauce

 

Vi tror, at du har:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 grøntsagsbouillonterning
  • 2 liter vand
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Bring en lille gryde med vand i kog.
Kog æggene i 9 min.
Imens æggene koger: Skræl eller vask gulerødderne, vask peberfrugten, rens champignonerne og fjern skralden fra løg og hvidløg.
Skær gulerødder og peberfrugt i tynde strimler, champignoner i kvarte og løg og hvidløg i tynde skiver.
Varm olien op i en pande ved middel varme, og steg grøntsagerne til de stadig har lidt bid.
Bring en gryde med vand og bouillonterninger i kog.
Imens kan du pille æggene og halvere dem.
Tilsæt nudlerne til suppen og kog dem let møre.
Tilsæt grøntsagerne til suppen og kog 1-2 min., til de er varme.
Smag til med sojasauce.
Anret nudelsuppen i skåle.

Tip: Servér med limebåde, frisk koriander og chiliflager. Som et ekstra twist, kan du marinere de halve æg i 6 spsk sojasauce i 15-20 min