Nudler med laks og grønt
Portionen er til 4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 20 min.
Ingredienser:
- 250 g fuldkornsnudler
- 200 g varmrøget laks
- ½ spidskål
- 2 gulerødder
- 1 lime
Vi tror, at du har:
- Neutral olie
- 2 spsk soyasauce
Fremgangsmåde
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
Skær imens spidskål fint og gulerødderne i tynde skiver.
Varm olie op på en pande og steg spidskål og gulerødder i 3-5 minutter til de bliver møre, men stadig har bid. Tilsæt soyasauce og saften fra ½ lime.
Skær laks i mindre stykker, og tilsæt den til panden sammen med de kogte nudler. Vend det hele godt sammen.
Smag til sidst retten til med ekstra soyasauce og frisk lime. Herefter er den klar til servering.
Velbekomme!