BI får nye udendørs håndboldbaner

Brønderslev Idrætsforening er breddeklub med stort fokus på at være samlingsstedet for unge på tværs af deres idrætsgrene (fodbold, bordtennis, e-sport og håndbold). I denne forbindelse havde BI et ønske om at kunne tilbyde udendørshåndbold. Netop dette muliggjorde donationen fra Salling Fondene gennem føtex, hvilket nu har givet mulighed for at arrangere beach håndboldstævner som den første nordjyske klub. Ved at banerne kommer til at være samme sted som klubbens kunstgræsbaner, mener BI idrætsforening at det vil skabe en tættere relation til fodboldholdet samt relationer på tværs af de forskellige sportsgrene.

Beach håndbold er populært, men ikke så mange klubber har det. “Vi vil gerne være med på beatet, og det vokser jo frem. Det bliver godt for byen, og vi kan afholde stævner” dette fortæller Pia Høst Holmberg formand for BI idrætsforening.

 

Salling fondene har donneret 250.000 kr. til projektet

Se hvad lokal presse skriver i denne artikel: https://nordjyske.dk/nyheder/broenderslev/bi-faar-nye-udendoers-haandboldbaner/211f3c24-0229-47cb-b029-21ab8a204e5e

12. APRIL 2022 KL. 11:35