Crossfit-bane til julemærkehjemmet Liljeborg

Det nyåbnede Julemærkehjem Liljeborg i Roskilde hjælper årligt 240 børn ud af næsten 1000 julemærkebørn på landsplan. Julemærkehjemmet har manglet bedre rammer til motion og bevægelse. Med donationen fra Salling fondene, efter indstilling fra de to føtex varehuse i Roskilde, har det været muligt for Liljeborg at etablere en crossfit-bane og dermed forbedre de udendørs motionsmuligheder og øge mulighederne for mere varieret motion væsentligt.

Varehuschef i føtex Ros Torv, Bo Lauritsen siger: ”Vi er stolte over, at kunne støtte julemærkehjemmet Liljeborg. Liljeborg giver børn med forskellige udfordringer en god oplevelse i et ellers udfordrende børneliv. Liljeborg er med til at give de unge værktøjer og motivation, til at få en bedre hverdag – både for krop og sjæl. De får også, under deres ophold, en masse gode relationer, som en del af dem måske ikke havde så mange af, inden de kom til Liljeborg.”

Julemærkehjemmet Liljeborg har modtaget en donation på 165.000 DKK fra Salling Fondene. Crossfit-banen blev indviet den 24. maj 2019.

Se hvad lokale medier skriver om projektet:
Stor donation til julemærkehjemmet – sn.dk 
OL-svømmer indviede julemærkehjemmets motorikbane – sn.dk

15. NOVEMBER 2019 KL. 11:53