Discgolfbane i Campusparken

Aabenraa skal nu gøres mere attraktiv som studieby. En 18-hullers discgolfbane i Campusparken skal være behjælpelig hertil. Rækken af gode tiltag slutter dog ikke her – en hængekøjeskov, en triolektisk fodboldbane og en scene er, hvad Campus Aabenraa forsøger for at tiltrække sig flere studerende med. Fokusset i det nye Campusområde er at stille omgivelser til rådighed, der kan fremme den alsidige og fysisk aktive hverdag for byens studerende og borgere. Planen er, at det forbedrede Campusområde skal skabe rum for fællesskaber på tværs – turneringer og et spirende foreningsliv skal blandt andet være midler hertil. Håbet med projektet er at styrke lokalfællesskabet, hvorfor alle, studerende som ældre, kan prøve banen kvit og frit.

Discgolfbanen giver de 5.500 unge studerende i campusbyen mulighed for at styrke sundheden, hvilket falder i god jord hos Bo Wagner, der er varehuschef i føtex i Aabenraa. Det var nemlig Bo Wagner, der sørgede for at indstille projektet til at få del i donationen fra Salling Fondene, hvorfor han er ekstra stolt og glad.

“Vi er stolte over, at vi får lov til at sponsorere noget lokalt, der kan give værdi til både Aabenraa og Campusområdet. Discgolfbanen kommer til at betyde, at både de studerende, og andre borgere, får mulighed for et fysisk aktivt liv. Og det er rigtig vigtigt,” siger Bo Wagner.

Aabenraa Kommune har modtaget en donation på 200.000 kroner. Discgolfbanen forventes at kunne stå klar til brug i sommeren af 2020.

Se hvad lokale medier skriver:
Discgolfbane på vej: 200.000 kroner støtter sønderjysk projekt – Jyske Vestkysten

04. MAY 2020 KL. 08:29