Idrætsredskaber fremtidssikrer Idræt for Sjov

Motion og sjove aktiviteter er vigtigt for helbredet. Dette er det frivilligt-drevne Idræt for Sjov klar over. Der er derfor fuld aktivitet i Bankagerhallen om onsdagen i Horsens. En donation fra Salling Fondene gør nu, at beboerne i Horsens kan fortsætte med deres leg og bevægelse i hallen – med helt nye idrætsredskaber. I 28 år har Idræt for Sjov eksisteret, og idrætsredskaberne bliver selvsagt slidte, når hele Horsens leger, hopper, springer og spiller rundt. Forskellige letvægtsredskaber, der tæller alt fra fodbolde til en kravletunnel, skal nu sikre aktiviteten for organisationens medlemmer, men de nye idrætsredskaber skal også gøre det lettere for de frivillige, der slider og slæber med de tunge redskaber.

Mark Jeppesen, der er varehuschef i føtex i Horsens, har indstillet Idræt for Sjov til Salling Fondene., og han glæder sig over, at organisationen har fået tildelt donationen.

“Idræt for Sjov-konceptet er opfundet at Jørgen Egholm Sørensen, der har kørt projektet med hjælp fra frivillige i 28 år. Det kræver ikke et dyrt kontingent at være med, så aktiviteten rammer meget bredt, hvilket vi er rigtig glade for. Og det er så prisværdigt, at nogen ofrer så meget af deres fritid til glæde for andre, så det vil vi selvfølgelig gerne være med til at støtte,” siger Mark Jeppesen, varehuschef i føtex i Horsens.

Idræt for Sjov har modtaget en donation på 59.100 kroner. Idrætsredskaberne forventes at kunne tages i brug i januar 2020.

Se hvad lokale medier skriver:
Donation på knap 60.000 kr. fremtidssikrer “Idræt for Sjov” i Horsens – Horsens Posten

04. MAY 2020 KL. 08:30