Hoppe-ø til Madsby Legepark

Madsby Legepark i Fredericia er landets største gratis legepark og med over 350.000 besøgende årligt er den kendt i ind- og udland. Efter indstilling fra to lokale føtex-butikker i Fredericia, har Madsby Legepark modtaget en donation til at udvide legepladsen med en hoppe-ø. Kendetegnet ved legepladsen er brugen af mange sanser, og nu er det altså muligt også at hoppe på trampoliner i parken. Hoppe-øen kommer til at bestå af syv nye trampoliner til både børn og voksne, samt en bro der forbinder hoppe-øen med resten af legepladsen. De syv trampoliner bliver gravet ned i jorden, for at de sikre, at sikkerheden omkring dem er i top.

Donationen er blevet til gennem en fælles indstilling fra de to føtex-butikker i Fredericia, føtex Prinsessegade og føtex Venusvej.

Varehuschef i føtex Prinsessegade, Allan Riis, fortæller: ”Legeparken er gratis og åben året rundt, og der er derfor rigtig mange, som får glæde af de nye trampoliner. Vi er både glade og stolte over, at vi med en donation fra Salling Fondene kan støtte et af byens populære mødesteder og samlingspunkter, som er med til at styrke lokalområdet.”

Henrik Mogensen, daværende varehuschef i føtex Venusvej, supplerer: ”Folk kommer langvejs fra for at besøge parken, og jeg tror ikke det bliver mindre populært af, at parken får et helt nyt hoppeområde, hvor børnene kan slå sig løs. Derfor er det ikke kun til glæde og gavn for de mange familier i Fredericia, som ofte benytter parkens faciliteter. Det er også med til at gavne turismen i byen.”

Madsby Legepark modtog en donation på 250.000DK. Hoppe-øen blev taget i brug 4. maj 2019.