Mobil skatepark til Street-lab

Tailwhip, kickflip, barspin, ollie og briflip. Det er ord – og tricks – der fremover vil blive brugt flittigt i Hillerød. En ny mobil skatepark er på trapperne, og det er her, at børn og unge i alderen 6-30 år kan mødes og dyrke gadesport. Ambitionen er at udbrede kendskabet til skaterkulturen og skabe et fællesskab på tværs af alle sociale lag. Planen er, at den mobile skaterpark kan lånes ud til skoler og fritidsklubber, men også til børn og unge, der ikke har råd til løbehjul, skateboards og hjelme. Den mobile skatepark vil dog ikke kun være til gavn for nye skatere – igangsættelsen af projektet kommer på et belejligt tidspunkt, da Street-Labs indendørsfaciliteter ikke længere er tilgængelige til sommer.

Frank Borgen Baltzer, som er varehuschef i føtex Hillerød, er personen, der indstillede Street-Lab til at få del i donationen fra Salling Fondene. Frank Borgen Baltzer havde et ønske om at støtte de unge i at have gode og sunde interesser – og netop derfor var projektet oplagt at støtte.

“Der var kæmpe jubel med hænderne oppe over hovedet, for nu kan vi gøre en masse godt lokalt. Med den her donation kan vi give noget tilbage til lokalsamfundet og alle vores gode kunder,” fortæller Frank Borgen Baltzer begejstret til uddelingen af donationen.

Street-Lab har modtaget en donation på 230.385 kroner. Den mobile skatepark forventes at kunne komme i brug i foråret 2020.

Se hvad lokale medier skriver:
Street-Lab får hjul på til foråret – Sjællandske Nyheder

04. MAY 2020 KL. 08:31