Motorikspor til Legeparken i Kolding

Legeparken i Kolding er velbesøgt og engagerer familier fra hele Kolding i leg og fællesskaber. Legeparken ligger tæt på et socialt belastet område og give børn, unge og voksne et samlingssted med leg og bevægelse som udgangspunkt. Der er, på grund af den store interesse og opbakning omkring Legeparken, behov for at udvide aktiviteterne. Efter indstilling fra føtex Kolding har Kolding Kommune og Nicolai Kultur modtaget en donation til at etablere et motorikspor, som skal udvikle børns motoriske udvikling i en tid, hvor det digitale ofte vinder over fysisk udvikling.

Donationen er blevet til gennem en samlet indstilling fra varehuscheferne i føtex Kolding og føtex Kolding Syd.

Varehuschef i føtex Kolding, Marie-Louise Larsen, fortæller: ”Det betyder meget for os, at vi kan være med til at skabe nogle gode oplevelser for folk i Kolding. Derfor er vi også både glade og stolte over, at Salling Fondene giver denne donation.”

Jacob Neubert, varehuschef i føtex Kolding Syd, fortsætter: ”For mange af institutionerne her i byen, som flittigt benytter sig af Legeparken, vil den nye motorikbane gøre en væsentlig forskel. Og kan vi i føtex sikre, at vi har nogle faciliteter i området, som tilfører en værdi til børnenes udvikling, så er vi rigtig glade.”

Kolding Kommune og Nikolaj Kultur har modtaget en donation på 250.000 DKK fra Salling Fondene. Motoriksporet i legeparken blev åbnet med leg, kaffe og kage den 5. juni 2019.

Se hvad lokale medier skriver om projektet her:
Legeparken i Kolding åbner ny attraktion – Jyske Vestkysten 
Legeparken i Kolding åbner ny attraktion – tvlillebaelt.dk
Den er megagod: Ellie Pixie og Storm er vinde med Legeparkens nye, store attraktion – Jyske Vestkysten

25. NOVEMBER 2019 KL. 12:21