Sallinghus til Julebyen i Middefart

Middelfart Juleby samler i julemåneden folk fra hele byen og oplandet, og har gennem en indstilling fra føtex Middelbart modtaget en donation fra Salling Fondene, som muliggør et fjerde julehus, som skal gøre julebyen komplet. I alle weekender i december emmer julebyen af julestemning, og det nye julehus, som får navnet Sallinghus, vil kunne bruges til at engagere bredt i byen. Julehuset kan fx lånes gratis af foreninger, skoler, institutioner og private i hele julemåneden.

Daværende varehuschef i føtex Middelfart, Nick Bangsgaard Hansen, fortæller: ”Julebyen er for mange i Middelfart forbundet med gode traditioner, når torvet gennem hele december emmer af julehygge. Det betyder meget for os at kunne bidrage til julestemningen og samtidig være med til at styrke lokalmiljøet og bakke op om de aktiviteter, der sker i Middelfart. Derfor er vi meget glade for, at vi via Salling Fondene kan donere et helt julehus, som helt sikkert vil være til glæde for både store og små.”

Middelfart Handel har modtaget en donation på 183.000 DKK fra Salling Fondene. Det nye julehus blev indviet 1. december 2019.

Se hvad lokale medier skriver:
Middelfart Juleby får endnu et hus i 2019 – Fyens Stifttidende 
Middelfart Juleby får endnu et hus i 2019 – Fredericia Dagblad
Julebyen er fuldendt efter stor donation fra Salling Fondene – Melfar Posten

25. NOVEMBER 2019 KL. 12:07