Ny tennishal og tenniseksperimentarium

En ny tennishal og et indendørs tenniseksperimentarium har stået på ønskelisten i mange år hos Vejle Tennis Klub. Nu bliver det endelig en realitet efter en donation fra Salling Fondene og øvrige donationer. Det indendørs tenniseksperimentarium bliver Danmarks første. I hallen og eksperimentariet kan alle – kvit og frit – skabe unikke oplevelser, og nye spillere kan forsøge sig med tennis, mens de mere rutinerede tennisspillerne i klubben kan bruge faciliteterne til at træne selv. Hallen medvirker desuden til, at byens tennisentusiaster ikke behøver at holde pause i vintersæsonens syv måneder, da de nu har tag over hovedet. Vejle Tennis Klub håber på, at den nye tennishal vil hjælpe rigtig mange beboere i Vejle Kommune og derved forbedre hverdagen i lokalsamfundet og i tennismiljøet i Vejle.

Det er byens to føtex butikker, der står bag indstillingen til Salling Fondene. Nærmere præcist er det Peter Lund Tørving og Per Olesen, der er varehuschefer i henholdsvis føtex på Nørregade og føtex i Windfeld Hansen Centret.

“Det er et fremragende projekt, og vi er super glade for at kunne støtte lokalsamfundet på den her måde. Samtidig er det noget, som både unge og ældre kan få glæde af, så vi håber, at det bliver et samlingssted i byen, som rigtig mange vil gøre brug af,” siger Per Olesen.

Vejle Tennis Klub har modtaget en donation på 321.000 kroner. Tennishallen og det tilhørende tenniseksperimentarium forventes at kunne stå klar til brug i begyndelsen af 2020.

04. MAY 2020 KL. 08:28