Træningsredskaber til plejehjem i Guldborgsund Kommune

Plejecentrene Doktorparken i Sakskøbing og Sømarken i Nykøbing Falster har, efter indstilling fra føtex Nykøbing Falster, modtaget en donation fra Salling Fondene som skal gå til to aktivitetsområder til plejecentrene. Redskaberne skal laves af træ og minde om barndommens legeredskaber, og skal udover at give livsglæde og motion til de ældre, samtidig stå til rådighed til at besøgende børn og børnebørn kan røre sig. Guldborgsund Kommune har stor fokus på sundhed, motion og fællesskaber, hvorfor en donation fra Salling Fondene til netop træningsredskaber til plejehjem går hånd i hånd med både kommunen fokus og fondenes vision for uddeling af donationer.

Varehuschef i føtex Nykøbing Falster, fortæller: ”Det betyder meget for os at være en del af det lokale miljø. I mere end 25 år har føtex i Nykøbing Falster hver eneste dag nydt godt af en stor lokal opbakning, og derfor er vi også virkeligt glade og stole over, at Salling Fondene via os nu kan give lidt tilbage igen. Som en naturlig del af at tage ansvar for vores nærmiljø og styrke lokalområdet, ønsker vi at støtte lokale initiativer og er derfor meget glade for, at vi via Salling Fondene kan være med til at gøre træningen til en leg for områdets ældre borgere.”

Guldborgsund Kommune har modtaget en donation på 241.000 DKK fra Salling Fondene. Træningsredskaberne blev indviet og taget i brug i april 2019.

Se hvad lokale medier skriver om donationen:
Salling Fondene donerer via føtex to nye aktivitetsområder til Guldborgsynds ældre – newsbreak.dk
241.000 kroner til lokale ældres motion – folketidende.dk
241.000 kroner til ældremotion – magasinetpleje.dk
Indvielse af træningsstation – både i Sakskøbing og Nykøbing – masser af liv og instruktion i højt humør – sundhedoglivsmod.dk

25. NOVEMBER 2019 KL. 10:39